Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Τραμπουκισμοί γένους θηλυκού

Τραμπουκισμοί γένους θηλυκού

25
DSCN4961
Dodekanisos
DSCN4957Τις ικανότητες τους στην ”πυγμαχία” τσέκαραν οι αθλήτριες της Αγ. Παρασκευής που μια αποβολή έγινε η αιτία να χειροδικήσουν κατά του διαιτητή Παπαβασιλείου και να μετατρέψουν τον αγωνιστικό χώρο σε ‘’ρινγκ’’.Το ματς ξεκίνησε  με  τους καλύτερους οιωνούς και με  τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβληθούν στον αγωνιστικό χώρο, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους μπροστά στα μάτια του κυρίως ανδροκρατούμενου κοινού που είχε φτιάξει θερμή εξέδρα. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν καλό σαν αποτέλεσμα του πάθους που έδειχναν οι αθλήτριες εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου , με την ομάδα του Σταυρού να πηγαίνει στα αποδυτήρια με ένα γκολ διαφορά(2-1). Στην επανάληψη όμως τα πράγματα αγρίεψαν καθώς ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας κ. Γιαννόγλου Ι. δυναμίτιζε το παιχνίδι με το να διαμαρτύρεται και να αποδοκιμάζει συνεχώς τις αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα  να δεχθεί τις παρατηρήσεις του παρατηρητή αγώνα, χωρίς ωστόσο να συμμορφωθεί και να αποβληθεί στο 72’ από το αγωνιστικό χώρο. Και ενώ οι παίχτριες της Αγ. Παρασκευής έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση με πέναλτι που τους έδωσε ο διαιτητής Παπαβασιλείου ,στο τέλος τα ‘’χάλασαν ‘’ όλα, αφού η αποβολή της Λόλη στο 78΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία (ενώ πριν ένα λεπτό είχε αποβληθεί η Χατζηλιαμή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό παίξιμο) έφερε τα πάνω κάτω. Συγκεκριμένα η εν λόγω αθλήτρια αρνήθηκε να εγκαταλείψει  τον αγωνιστικό χώρο , με αποτέλεσμα οι συμπαίχτριες της να αναλάβουν να την βγάλουν εκτός,  και την ίδια να παίρνει φόρα και να χειροδικεί κατά του διαιτητή. Το γεγονός αυτό άνοιξε κύκλο συρράξεων με τις παίχτριες του Σταυρού να προσπαθήσουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα , αλλά αντί αυτού να ΄΄ ανοίγονται ΄΄  νέες φωτιές και η κατάσταση να ξεφεύγει επικίνδυνα, με την  Δασκαλοπούλου( τερματοφύλακας) και Κορομπίλια  να αποβάλλονται με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση  . Μετά λοιπόν με την επέμβαση όλων , τα πράγματα κάπως ηρέμησαν και ο διαιτητής αποσύρθηκε στα αποδυτήρια , ενώ μετά την φροντίδα που δέχθηκε από τον γιατρό του αγώνα κ. Μαυρουδάκη αποφάσισε (μετά από δεκαπέντε λεπτά διακοπή) να τελειώσει το ματς το οποίο βρήκε την γυναικεία ομάδα του Σταυρού  Κ. νικήτρια με 4-3.  Τέλος να αναφέρουμε πως χρέη τερματοφύλακα για την ομάδα της Αγ. Παρασκευής, μετά την αποβολή της Δασκαλοπούλου, ανέλαβε η Παρμαξή και μετά τη λήξη του αγώνα η  παίχτρια από την οποία άρχισαν τα επεισόδια , ζήτησε συγνώμη από τον διαιτητή Παπαβασιλείου. Αυτό που εμείς έχουμε να σχολιάσουμε είναι πως τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε  τόσο νεαρές κοπέλες αφού  τόσο το υβρεολόγιο τους , όσο και οι συμπεριφορές τους χαρακτηρίζονται επιεικώς απαράδεχτες, αφού εκτός των όσων έγιναν, συνέχισαν το έργο τους με το να χτυπούν τους πάγκους, όπως επίσης μίλησαν άσχημα και στον κ. Δελαπόρτα που βρισκόταν εκει ως υπέθυνος του γηπέδου , γεγονότα στα οποία ήμασταν μάρτυρες.

Φάσεις/ γκολ

8΄Η Χατζηλιαμή πλάσαρε σε κενή εστία και άνοιξε το σκορ ,1-0.

13΄Η Αξιώτη βγήκε από δεξιά  έκανε το πλασέ ξεγελώντας την Δασκαλοπούλου  για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται στη φάση αυτή για οφσάιντ.

17΄Σουτ Παρμαξή μέσα από την περιοχή , απόκρουσε η Βσειλειάδου.

18΄Σούτ της Χατζηλιαμής από πλάγια θέση , ελάχιστα άουτ.

34΄Από λάθος της άμυνας η Ευθυμίου με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1.

38΄Η Δασκαλοπούλου απόκρουσε με τα ακροδάχτυλα   το δυνατό σουτ της Φράγκου  από πλάγια θέση.

48΄Η Χατζηγιαννάκη εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, και μετά από μια αναμπουμπούλα στην περιοχή η Φράγκου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

55΄ Η Χατηγιαννάκη έδιωξε τη μπάλα όπως- όπως  πάνω στη γραμμή με αποτέλεσμα να περάσει στα πόδια της Παπαμήτρου η οποία δε δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 3-2.

58΄ Από ατομική προσπάθεια της Φράγκου, η Χατζηλιαμή από κοντά άνοιξε τη ψαλίδα του σκορ σε  4-2.

71΄Η Παρμαξή ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα η Λόλη κάνοντας το 4-3.

Από την γηπεδούχο ομάδα ξεχώρισαν οι Χατζηλιαμή, Αξιώτη, Φράγκου και από την φιλοξενούμενη οι Δασκαλοπούλου, Κορομπίλια και Ευθυμίου.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Παπαβασιλείου και  των βοηθών Λάμπρου Εύη και Ντόκο, αν και οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από το διαιτητικό τρίο.

Σταυρός Κ.: Βασειλιάδου, Χατζηλιμαή, Γαϊτάνου(30΄λ.τ. Παπαμιχαήλ), Κιόττου, Κτενά, Φράγκου, Χατζηγιαννάκη, Αξιώτη(89΄Παπασταμάτη), Δράπανου, Ιακωβίδου, Κουρδουμπά.

Αγ. Παρασκευή: Δασκαλοπούλου, Ντάβου, Τσαγκαλίδου(46΄Αραπάκου), Βοίκλη, Κορομπίλια, Ευθυμίου, Νικολάκη(63΄Βασιλειάδου), Κάλτση, Παρμαξή, Λόλη, Παπαμήτρου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
john
john
12 years ago

re ti allo tha doume se auti ti skatoxwra pou zoume……..

ελεος
ελεος
12 years ago

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ NEWS12

Αγαπητέ φίλε καλησπέρα. Θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε θερμά να σταματήσεις να βρίζεις και να θίγεις μέσα από τα μηνύματα που γράφεις. Αυτό που περιέχουν ύβρεις και άσχημους χαρακτηρισμούς εννοείται ότι θα σβήνονται. Αυτή είναι η πολιτική του συγκεκριμένου site και λυπούμαστε που ακόμα δεν το έχεις καταλάβει. Σε παρακαλούμε λοιπόν, γράψε την άποψη σου αλλά μέσα σε κόσμια πλαίσια.

http://www.news12.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5509%3Astauros-k-ag-paraskeui-fotografiko&catid=71%3Aphotos&Itemid=189

ελεος
ελεος
12 years ago

Αγαπητοί φίλοι, δεν μπορεί κανείς να συγκρατήσει την αγανάκτηση του με αυτά που γράφετε. Η μονομέρεια και η επιλεκτική δημοσίευση δεν ταιριάζουν στην δημοσιογραφία. Αναρωτηθήκατε πως όντως έγιναν τα γεγονότα πριν τα δημοσιεύσετε? ..Αλλά μάλλον αυτή είναι η πολιτική του συγκεκριμένου site, και πραγματικά λυπούμαι που δεν το κατάλαβα.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ NEWS12
Αγαπητέ φίλε σε ενημερώνουμε πως είχαμε συντάκτη στο γήπεδο που παρακολούθησε το παιχνίδι. Δεν νομίζουμε ότι έχει αναφέρει τα γεγονότα διαφορετικά ή κατά το δοκούν. Όπως και να έχει πάντως, σε καμία περίπτωση δεν έχεις το δικαίωμα να τοποθετήσει με άσχημους χαρακτηρισμούς ή ύβρεις. Αλήθεια, ήσουν παρών στο γήπεδο; Αν ναι, τότε στο πλαίσιο της δημοκρατίας θα σε παρακαλούσαμε επώνυμα να μας στείλεις μια επιστολή με τα γεγονότα όπως εσύ τα είδες και ευχαρίστως να την δημοσιεύσουμε αυτούσια. Το να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία ενός υπολογιστή δεν μου λέει απολύτως τίποτα.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Δημήτρης Δραγάτης
Αθλητικός συντάκτης
Υπεύθυνος news12

ελεος
ελεος
12 years ago

Φυσικά και ήμουν παρών, και ειλικρινά μου κάνει τεράστια εντύπωση το οτι είσασταν και εσείς!!! Ευχαρίστως να σας αποστείλω σχετική επιστολή με διεξοδική περιγραφή των γεγονότων για να δούμε πόσο διαφορετικά τα αντιληφθήκαμε.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ NEWS12
Πολύ ωραία. Την περιμένουμε λοιπόν επώνυμα και εμείς θα την δημοσιεύσουμε αυτούσια. Και από εκεί και πέρα ας βγάλει και ο κόσμος τα δικά του συμπεράσματα.

NIKOS
NIKOS
12 years ago

ΔΥΟ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΩ?ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ…ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ …ΞΥΛΟ ΚΤΛ…ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ 1,40 ΣΤΟ ΥΨΟΣ 40ΚΙΛΑ ΝΑ ΕΔΕΙΡΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟ…ΝΤΡΟΠΗ ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ,,ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΘΙΕΣ

kat
kat
12 years ago

Κυριοι του news12 σασ κατανοω απολυτωσ!ειστε τησ ροδου και ξερουμε οτι θα υποστηριζατε την ”ομαδα σασ”
εγω θα ηθελα να σχολιασω οτι γραφετε αν δεν εχετε προβλημα! καταρχην να πω οτι ειμαι παιχτρια τησ αγ.παρασκευησ και εζησα τα γενονοτα μεσα απο το γηπεδο! 1.”Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Παπαβασιλείου και των βοηθών Λάμπρου Εύη και Ντόκο, αν και οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από το διαιτητικό τρίο.” σιγουρα την κρινετε καλη αφου ο διαιτητησ ηταν ροδιτησ και σφυριζει τοπικουσ αγωνεσ τησ ροδου(και αυτο μου το ειπε παιχτρια τησ ομαδασ σασ) αλλα θα σασ πω πωσ αν ηταν καλη σε γενικεσ γραμμεσ η διαιτησια δεν θα διαμαρτυροταν τοσο εντονα ο προπονητησ μασ!

kat.
kat.
12 years ago

2.”τις ικανότητες τους στην ”πυγμαχία” τσέκαραν οι αθλήτριες της Αγ. Παρασκευής που μια αποβολή έγινε η αιτία να χειροδικήσουν κατά του διαιτητή Παπαβασιλείου και να μετατρέψουν τον αγωνιστικό χώρο σε ‘’ρινγκ” ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΑΤΕΣ.

kat.
kat.
12 years ago

3.”Και ενώ οι παίχτριες της Αγ. Παρασκευής έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση με πέναλτι που τους έδωσε ο διαιτητής Παπαβασιλείου ,στο τέλος τα ‘’χάλασαν ‘’ όλα, αφού η αποβολή της Λόλη στο 78΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία (ενώ πριν ένα λεπτό είχε αποβληθεί η Χατζηλιαμή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό παίξιμο) έφερε τα πάνω κάτω” ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΛΟΛΗ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΧΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ?ΑΠΛΑ ΑΝΗΜΕΡΩΤΗΚΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ Η ΛΟΛΗ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ Η ΠΑΙΧΤΡΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙ!
4.”Συγκεκριμένα η εν λόγω αθλήτρια αρνήθηκε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο , με αποτέλεσμα οι συμπαίχτριες της να αναλάβουν να την βγάλουν εκτός” Η ΛΟΛΗ ΒΓΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΙ!ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΓΤ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΦΟΥ ”ήΣασταν μάρτυρες.”???

kat.
kat.
12 years ago

5.”με τις παίχτριες του Σταυρού να προσπαθήσουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα” ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ?? ΕΛΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ? ΜΗΠΩΣ Η ΠΑΙΧΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 11 ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΚΛΩΤΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΛΟΛΗΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΜΕΝΑ ΓΡΟΘΙΑ?αλλα ναι ξεχασα ειστε τησ ροσου γτ να τα ανεφερεται αυτα?
6.”να ΄΄ ανοίγονται ΄΄ νέες φωτιές και η κατάσταση να ξεφεύγει επικίνδυνα, με την Δασκαλοπούλου( τερματοφύλακας) και Κορομπίλια να αποβάλλονται με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση” ΠΡΩΤΟΝ Η ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΜΠΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΗΤΗΡΙΑ (οποτε δεν συμμετειχε στα επεισοδια)!

kat.
kat.
12 years ago

7.”Μετά λοιπόν με την επέμβαση όλων , τα πράγματα κάπως ηρέμησαν και ο διαιτητής αποσύρθηκε στα αποδυτήρια” ΑΡΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ??? ΑΡΑ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΓΤ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ??
8.ενώ μετά την φροντίδα που δέχθηκε από τον γιατρό του αγώνα κ. Μαυρουδάκη ” ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ?? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΙΧΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ..ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ!!!
9.”αφού τόσο το υβρεολόγιο τους , όσο και οι συμπεριφορές τους χαρακτηρίζονται επιεικώς απαράδεχτες” ΕΝΩ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ, ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ?? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΤΕ!
10.”συνέχισαν το έργο τους με το να χτυπούν τους πάγκους, όπως επίσης μίλησαν άσχημα και στον κ. Δελαπόρτα” ΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΓΚΟΥΣ?? ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?

kat.
kat.
12 years ago

11.”μίλησαν άσχημα και στον κ. Δελαπόρτα”
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ! Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΣΟΥΛ@@ΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑ ΓΤ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΕ 15ΧΡΟΝΑ ΚΑΙ 20ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΕΤΣΙ?
12.”γεγονότα στα οποία ήμασταν μάρτυρες.” ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΤ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ?
13.Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΜΠΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΤΕΙΧΕ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!
14.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΕΔΩ http://www.news12.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5509%3Astauros-k-ag-paraskeui-fotografiko&catid=71%3Aphotos&Itemid=189
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!

kat.
kat.
12 years ago

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ! ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ 79 ΛΕΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΓΩΝΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΡΤΗΣΕ 4 ΛΕΠΤΑ ΧΡΟΝΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 11 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ?

NIKOS
NIKOS
12 years ago

siga mypane oi roditises aytes stoma exoyn kai milia dn exoumn ta kalitera paidia ..hn xt[quote name=”kat.”]2.”τις ικανότητες τους στην ”πυγμαχία” τσέκαραν οι αθλήτριες της Αγ. Παρασκευής που μια αποβολή έγινε η αιτία να χειροδικήσουν κατά του διαιτητή Παπαβασιλείου και να μετατρέψουν τον αγωνιστικό χώρο σε ‘’ρινγκ” ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΑΤΕΣ.[/quote]

kat.
kat.
12 years ago

[quote name=”NIKOS”]siga mypane oi roditises aytes stoma exoyn kai milia dn exoumn ta kalitera paidia ..hn xt[quote name=”kat.”]2.”τις ικανότητες τους στην ”πυγμαχία” τσέκαραν οι αθλήτριες της Αγ. Παρασκευής που μια αποβολή έγινε η αιτία να χειροδικήσουν κατά του διαιτητή Παπαβασιλείου και να μετατρέψουν τον αγωνιστικό χώρο σε ‘’ρινγκ” ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΑΤΕΣ.[/quote][/quote]
να σου πω οτι δεν καταλαβα!!!

Lil
Lil
12 years ago

Αααα ωστε ροδίτες είστε; Χαχαχαχα λέω κι εγώ, πως γίνεται να ήταν παρόντες και να γράφουν τέτοια πράγματα!;!; Πραγματικά ντροπή σας! Μετονομάστε το μπλογκ σας σε propaganda.gr καλύτερα, να ξέρουμε κι εμείς με τι έχουμε να κάνουμε!!

kat.
kat.
12 years ago

εεε ναι τι περιμενεσ!!! να υπαρχει αντικειμενικοτητα????

nikos
nikos
12 years ago

gnorizo poli kala k exo dei uliko to opoio de dimosieytike kai deixnei kathara kai to ti legate kai to ti kanate…dustixos i simerines fotografikes exun k camera….

nikos
nikos
12 years ago

dil pano esas sas paizoun ektos athinas? as gelasume….an itan etsi tha ekleine ta matia k sto penalti…k to deytero goal tha sas to akurone opos sikose o epoptis k o diaititis pire pano tou ti fasi..an itan valtos tha to akirone omos de to ekane..xekolate me ti karamela k xari sas ekane poy xekinise to paixnidi

nikos
nikos
12 years ago

oso gia ta lepta roloi de kratousame alla ade na to kratuse perisotero ti tha katalavainate? tha trogate alla 2,3 xoris terma…opote k edo kalo sas ekane…

nikos
nikos
12 years ago

oso gia to oti imaste rodites den einai dikaiologia oyte logos giati apla tha mpourusame na na poume to idio k gia sas tis ag. paraskevis iste opote k thelete na klipsete ton kolo sas…

παρατηρητής
παρατηρητής
12 years ago

Τσαμπίκο, επιμένω για το γιατρο..

kat.
kat.
12 years ago

[quote name=”nikos”]dil pano esas sas paizoun ektos athinas? as gelasume….an itan etsi tha ekleine ta matia k sto penalti…k to deytero goal tha sas to akurone opos sikose o epoptis k o diaititis pire pano tou ti fasi..an itan valtos tha to akirone omos de to ekane..xekolate me ti karamela k xari sas ekane poy xekinise to paixnidi[/quote]

ΒΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΡΟΔΙΤΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΖΟΤΑΝ 8vs10 ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΟΡΟΙΔΟ!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ!!!!

nikos
nikos
12 years ago

osa leo de ta sxoliazete mono ayta pou thelete lete k xoris epixeirimata…

nikos
nikos
12 years ago

για την φώτο που δείχνει ότι την τραβάνε έξω την Λολή ( γιατί περί αυτής πρόκειται) τι έχετε να πείτε; πριν λέγατε ότι απλώς την αποτρέψατε να ξαναμπεί η φωτογραφία όμως δείχνει αλλά και υλικό που δεν δημοσιεύτηκε υπάρχει και άλλο….

oli
oli
12 years ago

file kopse tis apeiles, oti exeis na peis pesto 3eka9ara, allios mi milas ka9olou. auto exw na pw egw