Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Σταυρός Κ.- Αγ. Παρασκευή ( φωτογραφικό)

Σταυρός Κ.- Αγ. Παρασκευή ( φωτογραφικό)

19
diaitites
Dodekanisos
DSCN4886DSCN4887DSCN4904DSCN4930DSCN4958DSCN4959DSCN4961DSCN4962DSCN4965DSCN4969DSCN4974DSCN4975fasiDSCN4978papavasileioupapavasileiou2lamrianos_steΣκηνές άπειρου κάλους όπως άλλωστε μαρτυρούν και οι παρακάτω φωτογραφίες, εξελίχθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι μεταξύ της γυναικείας ομάδας της Αγ. Παρασκευής και του διαιτητή Παπαβασιλείου, με παίχτρια της εν λόγω ομάδας να χειροδικεί κατά του διαιτητή επειδή την απέβαλε από τον αγωνιστικό χώρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το γεγονός αυτό κράτησε τον ”άρχοντα” του αγώνα Αντώνη Παπαβασιλείου στα αποδυτήρια για 15 λεπτά , όταν μετά από την φροντίδα και του γιατρού αγώνα ,απόφάσισε να ολοκληρώσει το ματς. Παρόλα αυτά αυτό που στιγμάτισε αρνητικά το παιχνίδι δεν ήταν μόνο η συγκεκριμένη πράξη, αλλά και ύβρις που ακούστηκαν από στόματα νεαρών αθλητριών κάτι που δεν αρμόζει τόσο στις ίδιες όσο και στην έννοια του αθλητισμού την οποία και υπηρετούν. Μάλιστα στο φύλλο αγώνος αναγράφει επακριβώς τα γεγονότα:
«στο 72′ απομάκρυνα από τον αγωνιστικό χώρο τον προπονητή της Αγ. Παρασκευής, Γιαννόγλου, γιατί επανειλημμένα διαμαρτυρόταν. Στο 86′ για επικίνδυνο παίξιμο απέβαλα με δεύτερη κίτρινη την παίκτρια του Σταυρού, Χατζηλιαμή. Λίγο πριν την εκτέλεση φάουλ, η παίκτρια της Αγ. Παρασκευής, Λόλη, διαμαρτυρήθηκε κουνώντας επιδεικτικά τα χέρια της μπροστά μου, και την απέβαλλα με δεύτερη κίτρινη. Ωστόσο με πλησίασε και κατευθύνθηκε απειλητικά προς εμένα, και με γρονθοκόπησε στο πρόσωπο».

Eπίσης να αναφέρουμε πως αυτό το περιστατικό έκανε τα υπόλοιπα παιδιά (συμπαίχτριες της εν λόγω κοπέλας που έκανε την αρχή) να βρίσκονται σε κατάσταση ” αμόκ” καθώς τα περισσότερα από αυτά ήταν κορίτσια μικρής ηλικίας , τα οποία άρχισαν να κλαίνε απαρηγόρητα και τον γιατρό να μη προλαβαίνει….

Τέλος να αναφέρουμε πως η Μαρία Φράγκου έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι με την ομάδα του Σταυρού (πριν αγωνιζόταν στον Άρη Α.) και μάλιστα ήταν μια από αυτές που διακρίθηκαν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Παρατηρητής
Παρατηρητής
12 years ago

Λαμβάνοντας υπόψιν τον παραπάνω σχολιασμό, αναρωτηθείτε λίγο για κάποια προφανή πράγματα τα οποία δεν αναφέρονται..
1. Για ποιες διαμαρτυρίες αποβλήθηκε ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής?
2. Για ποιο λόγο ”κουνούσε επιδεικτικά” η παίκτρια της Αγίας Παρασκευής τα χέρια της μπροστά από τον διαιτήτη πριν απο την εκτέλεση ΔΙΚΟΥ της φαουλ? Ποιο λόγο είχε να διαμαρτυρηθεί? Γιατί αποβλήθηκε 2 μόλις λεπτά μετά από την αποβολή της παίκτριας του Σταυρού?

Παρατηρητής2
Παρατηρητής2
12 years ago

3. Γιατί δεν ανέφερε ο διαιτητής πουθενά στο φύλλο αγώνα το ξύλο που παίχτηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο?
4. Τυχαίο που σε album με φωτογραφίες στο facebook που απεικονίζουν το ξύλο, υπάρχουν σχόλια των ανθρώπων του Σταυρού που ζητούν να κατέβουν επειγόντως οι φωτογραφίες αυτές? (ορίστε και ακριβώς το σχόλιο: ”xristooo…svise tis foto pou fainontai fasaries metaksi paiktrion….k an miliseis me tin sofia pes t kai se ekeini……epeigon…..” -χρήστος είναι το όνομα του φωτογράφου)
ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ.

Παρατηρητής3
Παρατηρητής3
12 years ago

Και για να σας βοηθήσω λοιπόν να δείτε και την άλλη πλευρά, η παίκτρια της Αγίας Παρασκευής αποβλήθηκε λόγω έντονης διαμαρτυρίας για την παίκτρια του Σταυρού, η οποία την έβριζε χρησιμοποιώντας χειρονομίες πίσω από την πλάτη του διαιτητή εναντίον της. Η παίκτρια της Αγίας το ανέφερε, και ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ. Ο προπονητής διαμαρτυρήθηκε για την κατάφωρα άδικη διαιτησία και για αυτό αποβλήθηκε. Ξύλο έπεσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο οπου εισήλθαν ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ δεν αναφέρεται πουθενά στο φύλλο αγώνα. Άδικη διαιτησία, ξύλο, αποβολές χωρίς λόγο, προσπάθειες για καθυστερήσεις, συντονισμένες προσπάθειες για μονομερή προβολή των γεγονότων .. Όλοι εσείς που δεν είσασταν εκεί, ψαχτείτε και για την άλλη πλευρά της ιστορίας. Και μετα διαμορφώστε άποψη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Παρατηρητής4
Παρατηρητής4
12 years ago

*και επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, παρατηρήστε και την 6η φωτογραφία, που απεικονίζει ακριβώς την παίκτρια του Σταυρού να χειρονομεί!

Παρατηρητής5
Παρατηρητής5
12 years ago

”Eπίσης να αναφέρουμε πως αυτό το περιστατικό έκανε τα υπόλοιπα παιδιά (συμπαίχτριες της εν λόγω κοπέλας που έκανε την αρχή) να βρίσκονται σε κατάσταση ” αμόκ” καθώς τα περισσότερα από αυτά ήταν κορίτσια μικρής ηλικίας , τα οποία άρχισαν να κλαίνε απαρηγόρητα και τον γιατρό να μη προλαβαίνει….” Λέει χαρακτηριστικά το άρθρο.

ΟΜΩΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΖΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ? Ε ΝΑ ΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΟΝΤΩΣ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 13Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!! Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΑΤΣΑΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!!!

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

wsoccer
wsoccer
12 years ago

kala re paidia, mhn trelaineste… se roditiko blog einai grammena… siga mhn san stolizane kai me triantafylla…!! 😛
h EPO den ta vlepei ayta ta pragmata????! dhladh tetoiou eidous antimetwpish uparxei sto gynaikeio podosfairo???!! krima pantws giati einai polla koritsia pou 8eloun na xekinhsoun mpala, alla me tetoies katastaseis to olo 8ema paei pisw…
KRIMA!

NIKOS
NIKOS
12 years ago

ολοι που ασχολουμαστε με το γυν .ποδοσφαιρο ξερουμε πολυ καλα τι γινετε στην ροδο τι τραμπουκοι ειναι και ποσο πισω πανε το αθλημα αλλα δν φταινε αυτοι αλλα η επο που βαζει ροδιτεσ διαιτητεσ στα παιχνιδια τουσ.ξερουμε καλ ατι σημαινουν καλυθιες και τι φασαριεσ κανουν παντου ..αληθεια γιατι σ εκαθε παιοχνιδιτ ουσ γινεται χαμος

Νια
Νια
12 years ago

Δεν θα είχε συνεχιστεί η “φασαρια” αν οταν ηρεμουσαν τα κορίτσια της Αγιας Παρακευής την συνπαικτριά τους, δεν είχε ανακατευτεί ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας. Ο οποίος χωρίς να υπάρχει λόγος άρπαξε την παίχτρια από τους ώμους και την τραβούσε. Βλέποντας αυτό οι παίχτριες της Ρόδο, άρχισαν να χτυπάνε τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής. Αυτό βέβαια δεν γράφτηκε στο φίλο αγώνα.

kat
kat
12 years ago

επισησ θα ηθελα να αναφερω οσον αφορα τον προπονητη τησ ροδου οτι με ”στολισε” με κοσμιτικα επιθετα λεγοντασ μου οτι δεν θα φυγουμε απο το γηπεδο αν δεν του ζητησουμε συγνωμη για την μπλουζα του την οποια του σκισαν παιχτριεσ! επισησ οπωσ φαινεται και στισ φωτογραφιεσ ο διαιτητησ ειναι παρων στην εισβολη θεατων τησ ροδου μεσα στον αγωνιστικο χωρο! ο συγκεκριμενοσ διαιτητησ , οπωσ με ενημερωσαν παιχτριεσ τησ ροδου, σφυριζει αγωνεσ στο τοπικο πρωταθλημα ροδου και τον εβαλαν να σφυριξει και στο γηναικειο πρωταθλημα κατι το οποιο απαγορευεται απο τον κανονισμο! ενα εχω να πω…ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΙΣΩ… ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!

oydeteros
oydeteros
12 years ago

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΕ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ,ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΜΕ ΡΟΔΙΤΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ,ΣΕ ΤΕΤΕΙΕς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΤΕ ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?

nikos
nikos
12 years ago

imun sto gipedo k eida poli kala ti egine,opos episis gnorizo k exo dei iliko pou de dimosieytike gia diko sas kalo,to paixnidi eprepe na diakopei k kakos den diekopei.o diaititis xtipithike brosta sta matia olon k uparxei fotografia pou deixnei ti fora pou pire i sigekrimeni kopela k pou kateythinthike opos episis k foto pou tin travane exo oi sympaixtries tis epidei den ithele na vgei.

nikos
nikos
12 years ago

episis o diaititis den ine k to proto mpoi, opote eykola xtipithike asxeta an ponese i oxi(simasia exei i praxi k ayti timorite).mexri tote oi kopeles tu stayrou den ekanan tpt k otan egine to peristatiko mpikan na xorisoun me tis kopeles tis ag. paraskevis na ine animera thuria k na tis apothun(an uparxoun tetoies foto me tis kopeles toy stayrou ayto apikonizun).to an mpikan filathli mesa mpikan,alla gia na xorisoun k ayto to xerete kala.oso gia tis kali8ies aytes sfazonte otan paizun pano.o diaititis ta pige kala mexri k penalti sas edose.episis apo oti pliroforithika i en logo kopela(pou gia to mpoi tis ekane tosa polla)mpike sta apoditiria k zitise sugnomi apo ton diaititi opos k graftike i k ayto ine psema (ayto de to sxoliasate)…an den ekane tpt giati zitise? gia na kerdisei mipos tin eynoia toy? k giati apo oti pliroforithika zitisate na paravei to nomo k na mi grapsei tin kokkini se paixtria sas i na grapsei allo onoma?

nikos
nikos
12 years ago

episis o proponitis sas akougotan mexri tis exedres k poli ton enextikan…alla akoma k an ekane lathoi kamia mikri pou tora vgike apo ta avgo tis den exei dikaioma na tou kanei upodeixeis…de mporei na dei ta pada enas diaitiitis ston agonistiko xoro..oxi eskemena apla de mporei na dei k na akouei ta pada…lipon k gia na teleionume giati polla eipate… tha telioso me mia erotisi..an i mikri de to ekana ayto k evgaine omorfa k oraia exo tha ginotan tpt apo ayta? oxi… to vrisidi pou rixate akoustike… eimastan akrivos apo pano k i termatofulakas evrize poli k to epeze tsampoukas…kapies alles klaigane…

nikos
nikos
12 years ago

k o giatros kitaxe ton diaititi opoos k oses kopeles klaigane…apla mporei eseis nam mi to adiliftikate giati itan depterolepta..giati fysika to buketo pou erixe den itan ikano na ton rixei kato eno tha mporouse na prospioithei k na trogate k go se xero poses agonistikes…k anti na lete eyaxristo vgainete k apo pano…k kati teleytaio oso gia ton pago pou xtyposate uparxoun apodeixeis giayto apla min prokaleite

Παρατηρητής
Παρατηρητής
12 years ago

Ναι, όλοι για να χωρίσουν μπήκαν μέσα!! Τις ταπιες στην κοιλιά και το ξύλο τα ρίξανε στην προσπάθεια τους να μας χωρίσον απο ποιον??? ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΑΝ? Ααα έχω καλύτερο σενάριο! Μήπως όντως αφηνιάσαμε και κυνηγούσαμε τον διαιτητή όλες μαζί να τον πλακώσουμε, κι εσείς τον λυπηθήκατε (επειδή είναι και συγχωριανός σας) και είπατε κρίμα τέτοιος λεβέντης(!), να μπείτε να τον σώσετε?
Επίσης κάτι άλλο φοβερό: είπες πως ο γιατρός δευτερόλεπτα εξέτασε τον διαιτητή! Μιλάμε για ταχύτητα ε? Να τον συστήσουμε και στα νοσοκομεία να δουλεύει στην εντατική! Τέτοια ταχύτητα στη διάγνωση, δεδομένης και της πολυπλοκότητας του τραύματος! Ο άνθρωπος είναι φαινόμενο! Αα βασικά έχω καλύτερη ιδέα! Να μην τον στείλουμε στο νοσοκομείο, να τον κρατήσετε εσείς εκει πέρα! Οτι τον έχετε ανάγκη είναι σίγουρο, κι αν σας εξετάζει με τέτοια ταχύτητα, σε κανα μήνα θα σας έχει φροντίσει όλους!

daskalos
daskalos
12 years ago

imoun ston agwna kai h diaithsia Papavasileiou htan apsogh..moirasmenh sta isa..gia kapoios asxetous anaferw pws h upodeiksh sto diaithth apo paikth/paiktria gia katalogismo foul kartas timwreitai me kitrinh opote dikaiws apevlh8ei h paiktria ths Ag. Paraskeyis h opoia mallon de didaxtike to ti tha pei peitharxia sth zwh ths kai enirgise san “ZWO” entos tou agwnistikou xwrou opws k paiktries ths roditikhs omadas..o proponitis ths omadas tou stayrou etrekse na hremisei ta pnevmata kai efage merikes psiles…to poios eytynetai gia th fasaria to kseroume polu kala oloi osoi imastan ekei…h diaithsia apsogh…parapona gia th diaithsia gia o sygkekrimeno paixnidi mono kati gynaikoule athinaies eixan anidees sthn kerkida…

ΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑ
12 years ago

[quote name=”nikos”].to an mpikan filathli mesa mpikan,alla gia na xorisoun k ayto to xerete kala.[/quote]
ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ!!! ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ”ΧΩΡΙΣΕΙ” ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELLOOOOOO!!! ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ!

daskalos
daskalos
12 years ago

den antilegw mpike mesa kosmos…den epitrepete..opoios pei omws pws mpikan mesa gia na xtipisoun kai oxi na xwrisoun apla d kserei ti tou ginetai…pianetai th trixa kai thn kanete trixia…o proponhths exei kathe dikaiwma na prostatepsei tis paixtries tou..na lete eyxaristw pou synexise to paixnidi o diaihths gia oso to synexise..

nikos
nikos
12 years ago

oi filathloi mpika na apofygun ta xeirotera k de sas akoumpise kaneis kakomathimenes athinaies pou i glossa sas einai pio megali apo to boi sas.. emeis edo mporei na eimaste apo nisi alla apo sumperifora k apo sevasmo gnorizoume kala.o diaititis de xreiastike idiaiteris frontidas giayto k aplos toy erixe mia matia…graftike k sto f.a.