Γράφει η Στέλλα Καρατζίκη
Ετων 53
Κατασταση ενδειας, δυο παιδακια, Ανίκανος εργασίας συντροφος.
Εγκλημα. Παραποιηση απολυτηριου δημοτικού.
Ετοιμυγορια. Δεκα χρονια καθειρξη.
Επάγγελμα , καθαρίστρια.
Χώρα. Ελλάδα.
Πρωθυπουργός Τσιπρας
Σας εχει τύχει ποτέ να νοιώσεται την ζωή σας σας σαν να την ζείτε έχοντας πάρει κατά λάθος αλλουνού παλτό από το βεστιάριο;
Δεν μου φτάνουν τα ελληνικα μου να αναλύσω την πραξη αυτης της γυναίκας.
Ο Ισοκράτης για να τονίσει την σημασία της δικαιοσύνης, έχει πει να μην ζηλεύεις εκείνους που κερδίζουν από αδικίες, αλλά περισσότερο να τιμάς εκείνους που ζώντας με δικαίωση ζημιώθηκαν.
Υποτίθεται ότι η δικαιοσύνη έχει χαρακτηριστεί ως μοναδική ανθρώπινη ικανότητα που επιτρέπει στην ομαλή συνεργασία και ειρηνική συνύπαρξη των ανθρώπων.
Αναρωτιέμαι πραγματικά με ντροπή για το είδος μας, ποιος πραγματικά θα τολμήσει να το εξηγήσει αυτό στην πενηντατριάχρονη που πέρασε την πύλη του σωφρονιστικού ιδρύματος (αυτό κι αν είναι ευφημισμός) προκειμένου να εκτίσει δέκα χρόνια κάθειρξη για πλαστοποίηση απολυτήριου δημοτικού….
Να καταλάβω και τον δικαστή. Ευκολάκι. Ειναι γνωστό ότι η αδικία είναι κάτι πιο δυνατό και πιο αποτελεσματικό από την δικαιοσύνη.
Η δικαιοσύνη είναι τυφλή…… ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΤΙ
Τι είναι οι νόμοι σε σχέση με την δικαιοσύνη; Οι νόμοι αποτελούν μια δημόσια δέσμευση Παράγουν το καθεστώς της νομιμότητας.Υπάρχει η νομιμότηατα, αλλά και η νομιμοποίηση του νομου η οποία υπόκειται σε κάποια ρευστότητα. Πιθανολογω πως ο συγκεκριμενος δικαστής που καταδικασε την εν λόγω κυρια σε δεκα χρόνια καθειρξη στο μαθημα περι αναλογικότητος εκανε σκασιαρχείο.
Ο νόμος που ισχύει ακολουθείτε απμευό το συνολο της κοινωνίας, κι όταν δεν ακολουθείτε θεωρούμε ευλογο να επιβληθει καποια ποινη.’όταν όμως σύσσωμη η κοινωνία αντιδρά και δεχεται ένα απαρχαιομένο , βολικό,και απάνθρωπο συστημα, ως αδερφη ψυχη, τότε δεν ξερω τι μελλον εχουμε.