Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Τσίμπησε” πολύτιμο βαθμό η ΑΕ Κως

“Τσίμπησε” πολύτιμο βαθμό η ΑΕ Κως

0
Dodekanisos

Έναν πολύτιμο βαθμό μέσα στ’ Αφάντου κατάφερε να “τσιμπήσει” η ΑΕ Κως η οποία αναδείχθηκε ισοπαλη 1 – 1 απέναντι στον τοπικό ΑΕΡΑ. Οι φιλοηξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά αλλά γρήγορα οι “κόκκινοι” ισορρόπησαν και στο 25′ άνοιξαν το σκορ μετά από απεύθειας εκτέλεση φάουλ του Γαϊτάνου και κακό υπολογισμό της πορείας της μπάλας από τον Γκούντογλου (1 – 0). Στην επανάληψη, ο ΑΕΡΑ μπήκε και πάλι πιο δυνατά, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2 – 0, ωστόσο όσο περνούσαν τα λεπτά τόσο ανέβαινε η ομάδα της Κω. Στο 70′ κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση όταν μετά από εκτέλεσγη φάουλ του Αρκούδα ο Ηλιάδης με ωραία κεφαλιά έκανε το 1 – 1. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό και η μπάλα ανεβοκατέβαινε από την μια περιοχή στην άλλη χωρίς πάντως να επιτευχθεί άλλο τέρμα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Κοκμότος, Μαυρουδής)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
Α.Ε.Ρ.Α.: Τζήμας, Πιτσουρδάκης, Τάχος, Μπάρτζος(82′ Αμπαζάι), Ρροκάι, Γιαννακάκης, Γαϊτάνος, Φιάμπολης, Φιλιππάκος(73′ Ζάχαρης), Μπεγκλετζής, Μασάδο(57′ Μίρτσεφ)
Α.Ε. ΚΩΣ: Γκούτογλου, Νυστάζος, Χιούσι (46′ Αρκούδας), Φούκης, Κεφαλιανός, Ζιώγας, Ηλιάδης, ψσΛαμάι (76′ Κώστογλου), Οχτάρας, Τογρού (62′ Πόποτας), Κουρζής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments