Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τουρνουά ακαδημιών

Τουρνουά ακαδημιών

0
paidiko_podosfairo
Dodekanisos
Ξεκινάνε το Σαββάτο 14 Μαΐου  τα τουρνουά Ακαδημιών ηλικίας 1999-2000  στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αθλοπαιδιών στην ΛΑΜΠΗ  ώρα έναρξης των αγώνων 16.00. Θα συμμετέχουν  οι ομάδες Νικαγορας Κεφάλου, Αντίμαχος, Δόξα Καρδαμαινας, Α.Ε ΔΙΚΑΙΟΥ(2), Π.Α.Ο.Κ(2), Ο.Α.ΚΩ(2).
Η προκήρυξη
Οι όροι διεξαγωγής των Τουρνουά είναι :
α.- Πιστοποιητικό γέννησης με φωτογραφία ,
β.- διάρκεια αγώνα 1 ημίχρονο  15 λεπτά και 5 λεπτά προθέρμανση.
γ.- θα διεξάγονται δύο /2/ αγώνες ταυτόχρονα,
δ.- Οι ομάδες θα απαρτίζονται από οκτώ (8) ποδοσφαιριστές με απεριόριστες αλλαγές. Όλοι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων απαραίτητα πρέπει να φοράνε επικαλαμίδες. Η επιτροπή κάνει γνωστό στους υπευθύνους ότι πρέπει απαραιτήτως να υπάρχει κατάσταση υγείας (θεωρημένη από γιατρό) με το ονοματεπώνυμο όλων των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες.
Ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων θα εξαρτηθεί από των αριθμών των συμμετοχών. Πάνω από τέσσερις (4) ομάδες σε Τουρνουά  οι αγώνες θα γίνονται σε  2 ομίλους η  περισσότερους ομίλους κι  μέχρι τέσσερις (4) το ανωτέρω, με την κάθε ομάδα να παίζει 1 αγώνα με όλες τις ομάδες του Ομίλου. Σε δύο (2) ομίλους η 1η ομάδα που θα τερματίσει του 1ου  ομίλου θα παίζει με την 2η του 2ου ομίλου και η 1η ομάδα του 2ου  ομίλου με την 2η του 1ου ομίλου . Εφόσον οι όμιλοι είναι περισσότεροι από  δύο (2) οι 1οι των ομίλων θα αγωνιστούν στα ημιτελικά.  Οι νικήτριες ομάδες θα αγωνιστούν για την 1η και 2η θέση και οι ηττημένες για την 3η θέση.
Η βαθμολογία από κάθε Τουρνουά θα είναι :
1η Ομάδα 3 Βαθμούς ,  2η Ομάδα 2 βαθμούς ,  3η Ομάδα 1 βαθμό.
Η ομάδα που θα συμπληρώσει τους περισσότερους βαθμούς και από τα τέσσερα(4) Τουρνουά θα ανακηρυχτεί Πρωταθλήτρια Β. Συγκροτήματος. Αυτός ο όρος είναι αδιαπραγμάτευτος και σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί παιδί χωρίς να συμπεριλαμβάνετε στην Κατάσταση Υγείας θα τιμωρείτε η ομάδα με αποβολή από τους επόμενους εναπομείναντες αγώνες του Τουρνουά, και δεν θα της επιτραπεί να ξανασυμμετάσχει.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο με τεχνικό χλοοτάπητα.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
14 Μαΐου      Γήπεδο  ΛΑΜΠΗ ΚΩ
11 Ιουνίου   Νίσυρο
18 Ιουνίου   Κέφαλος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments