Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Του έφθανε ένα γκολ!

Του έφθανε ένα γκολ!

1
kalimniakos diagoras
Dodekanisos

Με γκολ του Θωμά Καπουράνη στο 8΄ ο Διαγόρας κέρδισε στην Κάλυμνο τον Καλυμνιακό με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που έπαιξε ποδόσφαιρο, προσέχοντας αρκετά την αμυντική της λειτουργία. Σε αυτό βοήθησε και το μικρών διαστάσεων γήπεδο στο «νησί των σφουγγαράδων».
Στο 80΄ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Διαγόρα Χρήστος Λυμπερόπουλος πέτυχε τέρμα, που όμως ακυρώθηκε από το δεύτερο βοηθό κ. Αχιολά, ύστερα από λάθος εκτίμηση.
Μετά το 1-0 ο «Γηραιός» ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Κοτσάνη μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής κ. Χαρισμανίδης όμως, έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή.
Καλυμνιακός: Ζερβός, Κανέλλης, Κοτσάνης, Καματερός, Φράγκος, Ηλιάδης, Τρικοίλης (46΄Κάννης), Χατζηδάκης (75΄Γεωργαντής), Κοκκινίδης, Κατσαρής, Κλειδαράς
Διαγόρας: Ταμπάσης, Προβατίδης, Θεοδοσίου, Παπαδημητρίου (65΄Λυμπερόπουλος), Φωτεινής, Ανδράλας, Μαϊλης, Καπουράνης (90΄Καρπαθάκης), Ζουρούδης, Αλιμπάς, Πεταυράκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FONTAN
FONTAN
9 years ago

ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΠΡΕΣΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΤΕ.