Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Τον Θεό τους δεν έχουν οι απατεώνες την στιγμή που κάποιοι παλεύουν...

Τον Θεό τους δεν έχουν οι απατεώνες την στιγμή που κάποιοι παλεύουν για την ζωή τους

0
Dodekanisos

Νέο κόλπο εξαπάτησης βρήκαν επιτήδειοι, οι οποίοι γυρίζουν σε σπίτια της Κω υποστηρίζοντας ότι διενεργούν έρανο για την αποκατάσταση ζημιών σε εκκλησίες του νησιού που επλήγησαν από το σεισμό.

Λίγο καιρό πριν, παρόμοια περιστατικά είδαν το φως της δημοσιότητας λόγω του ότι κάποιοι προσπάθησαν να εξαπατήσουν πληγέντες από το σεισμό κατοίκους με το δόλωμα της δήθεν κρατικής αποζημίωσης.

Μετά από σχετικές καταγγελίες κατοίκων, η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου ενημερώνει ότι κανένας έρανος δεν είναι σε εξέλιξη κι όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει τον οβολόν του μπορεί να το κάνει ερχόμενος σε επαφή με τους προϊσταμένους κι εφημέριους των ναών που υπέστησαν ζημιές όπως 1) Ἱεροῦ Μητροπολιτικοῦ Ναοῦ Ἁγίου Νικολάου, 2) Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίας Παρασκευῆς, 3) Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίων Πάντων καί μόνον ἔναντι Ταμειακῆς Ἀποδείξεως.

Κι όλα αυτά, την ώρα που οι πληγές από τον σεισμό δεν έχουν κλείσει, άνθρωποι πέθαιναν ξαφνικά και άδικα, άλλοι τραυματίστηκαν σοβαρά και μέσα σε μια νύχτα είδαν να αλλάζει ολόκληρη η ζωή τους ενώ πάρα πολλοί ξεσπιτώθηκαν.

Όσον αφορά τους τραυματίες σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, στην Κω επέστρεψε η 28χρονη που τραυματίστηκε στα κάτω άκρα στο φονικό σεισμό και νοσηλεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά το εξιτήριο που πήρε.

Ο 21χρονος Σουηδός με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τα κατάγματα και ο 23χρονος Νορβηγός που ακρωτηριάστηκε στα κάτω άκρα, μεταφέρθηκαν στις πατρίδες τους με ιδιωτικές πτήσεις.

Ο πρώτος παρουσίασε σημαντική βελτίωση, ενώ ο 23χρονος χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη, προκειμένου να ξεπεράσει τον ακρωτηριασμό και να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα.

Στο νοσοκομείο παραμένει μόνο ο 37χρονος Έλληνας με το κάταγμα στον οφθαλμικό κόγχο, που νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments