Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τον σταμάτησε ο …διαιτητής!

Τον σταμάτησε ο …διαιτητής!

0
diagoras triglia
Dodekanisos

Στο 95’ γκρεμίστηκαν τα όνειρα του Διαγόρα για να πάρει τον πρώτο του φετινό βαθμό στο Περιφερειακό πρωτάθλημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας! Σε εκείνο το λεπτό, η Τριγλία Ραφήνας σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2 στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Αυτή τη φορά, οι «κυανέρυθροι» έφθασαν πολύ κοντά στο να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα αλλά είχαν απέναντι τους έναν κακό διαιτητή ο οποίος άφησε τη ροδίτικη ομάδα με οκτώ παίκτες (!), ενώ υπάρχει και υποψήφια οφσαϊντ στη φάση που οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το νικητήριο τους γκολ. Ο Διαγόρας όσο έπαιζε με έντεκα παίκτες πάλεψε το παιχνίδι και διεκδικούσε με πολλές αξιώσεις τον βαθμό ή τους βαθμούς. Από τη στιγμή όμως που έμεινε με δέκα παίκτες και μετά από λίγο και με εννέα, κατέρρευσε και ήταν αδύνατο να παρακολουθήσει τον ρυθμό του αγώνα.
Στο 10’ ο Ιμεραλιλάϊ με πλασέ από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0. Στο 20’ μετά από μαρκάρισμα του Μαριετάκη στον Μουλάκη, ο διαιτητής «είδε» πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Στρόμπουλος και έκανε το- 1 – 1. Στο 95’ ο Στρόμπουλος έκανε σέντρα και ο Μάτζης από ελεγχόμενη θέση οφσαϊντ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 57’ ο Επιφάνης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα (μάλλον κάτι είπε στον διαιτητή), στο 65’ ο Κενενούνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα και στο 96’ είδε την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) για διαμαρτυρία και ο Καραγεωργίου.
Ο διαιτητής κ. Χαλδαίος (Κωστούλας, Κασιμάτης) έκανε λάθη και άφησε με πολλά παράπονα τους γηπεδούχους.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γιακούμαρος, Μαριεττάκης (78’ Αν. Μπάρδης), Κενενούνης, Καραγεωργίου, Κετσές, Κιόσκου, Μπαούρης, Πατούχος (90’ Κεφαλάκης), Ιμεραλιλάϊ, Επιφάνης, Φλεβάρης (94’ Τ. Μπάρδης)
ΤΡΙΓΛΙΑ: Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Φελεγκάκης (70’ Φαζιόν), Κόρακας (38’ Γκούτσια), Τσέπας, Κουταρίνης, Ράμο, Χατζάκης, Γκίνα, Μουλάκης (72’ Μάτζης), Τσαγγάρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments