Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τον μπλόκαρε ο Γαλάνης!

Τον μπλόκαρε ο Γαλάνης!

0
galanis poseidonas
Dodekanisos

Δεύτερη συνεχή απώλεια βαθμών για τον Κλεάνθη ο οποίος έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τον μαχητικό αλλά και πολύ τυχερό Ποσειδώνα Καρπάθου. Οι παίκτες του Μιχάλη Τσιβρινή ήταν κυρίαρχοι σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να είναι αποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια. Στο 17’ ο Γιατσιάτσιος έκανε μία σέντρα σούτ από την δεξιά πλευρά, αναγκάζοντας τον Γαλάνη να διώξει με την βοήθεια και του δοκαριού σε κόρνερ. Στο 28’ ο πολύ κινητικός Λυριστής εξαπέλησε το σουτ από μακρινή απόσταση όμως βρήκε και πάλι σε ετοιμότητα τον Γαλάνη. Στο δεύτερο ημίχρονο και κόντρα στην ροή της αναμέτρησης ο Ποσειδώνας ευτύχησε να προηγηθεί. Πιο συγκεκριμένα στο 57’ ο Καραλής ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος του Ποσειδώνα έκανε την παράλληλη πάσα στον Βιλλανούτσι και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζώη για το 0-1. Ο Κλεάνθης έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 74’ με σουτ του Σκόρπου από το ύψος της μικρής πειοχής. Οι «ροσσονέρι» απώλεσαν τεράστια ευκαρία να κάνουν την ολική ανατροπή όμως βρήκαν απέναντι τους έναν εντυπωσιακό Γαλάνη. Στο 78’ ο Σκόρπος έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή όμως ο Γιάννης Σπανός πρόλαβε την μπάλα πριν αυτή περάσει την τελική γραμμή και την απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 81’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Κλεάνθη. Σουτ του Πλύγκου, με τα πόδια έδιωξε ο Γαλάνης. Στο 91’ κεφαλιά του Σκόρπου από πολύ κοντινή απόσταση, για ακόμη μία φορά ο Γαλάνης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 94’ σουτ του Λυριστή και πάλι σε κόρνερ ο Γαλάνης.
Συνθέσεις:
Κλεάνθης: Zώης, Μαριάς, Καρίκης, Φωτεινής, Γιατσιάτσιος(47’ Γιαννίκος), Πελέκης, Κρομμύδας, Αλεξανδρίδης(64’ Πλύγκος, 84’ Θάνος), Σκόρπος, Λυριστής, Γκινής.
Ποσειδώνας Καρπάθου: Γαλάνης, Τσιαβέλης, Καζηλιέρης, Σπανός Ι, Κούττολος, Κουλαϊ(88’ Καουκάκης), Καραλής,Μαντινάος,Βασιλειώτης, Σπανός Ε(55’ Τσιμπιτζίδης), Βιλλανούτσι(58’ Τσάμης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments