Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Τον καλοβλέπουν αρκετές ομάδες!

Τον καλοβλέπουν αρκετές ομάδες!

0
nikitas masari
Dodekanisos

Οι σχεδόν άριστες εμφανίσεις που πραγματοποιεί από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου, είναι η αιτία που έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα πολλών. Ο νεαρός μεσοαμυντικός του Αστέρα Μασσάρων Στέφανος Νικήτας, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αν προσθέσει κάποιος τα σωματικά του προσόντα, τότε το ενδιαφέρον για την απόκτηση του, ιδιαίτερα από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, ολοένα και γίνεται μεγαλύτερο.
Πιο τυχερός από όλους αισθάνεται ο νέος προπονητής του Αστέρα Σάββας Σταυρίδης καθώς βρήκε στην ομάδα ένα παίκτη που εκτός από την αγωνιστική και ποδοσφαιρική του αξία, δείχνει και τις ηγετικές του ικανότητες παρά το νεαρό της ηλικίας του. Είναι ο ποδοσφαιριστής που εκτός από την πειθαρχία στο παιχνίδι παρασύρει και τους συμπαίκτες του στο αγωνιστικό πάθος για την νίκη σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Ήδη κάποιες ομάδες από την Ρόδο αλλά και εκτός νησιού τον έχουν παρακολουθήσει και όλα οδηγούν πως στην περίοδο των μετεγγραφών ο Νικήτας δεν θα συνεχίσει στον Αστέρα.
Θεωρούμε πως η ομάδα και ο προπονητής που θα τον έχουν κοντά τους μόνο όφελος μπορούν να αποκομίσουν από τον νεαρό αλλά έμπειρο για την ηλικία του ποδοσφαιριστή.
Όπως είναι γνωστό ο Νικήτας έχει αγωνιστεί με τις Μικτές μας ομάδες Παίδων και Νέων, ενώ όσοι προπονητές έχουν δουλέψει μαζί του μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τα προσόντα του και την αγωνιστική του αξία. Πιστεύουμε πως ήρθε η στιγμή ο Στέφανος Νικήτας να κάνει το μεγάλο βήμα αρκεί όποια ομάδα τον αποκτήσει να τον εμπιστευτεί, και τότε μόνο χαμένη δεν θα βγει από την απόδοση του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments