Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το …τρένο πέρασε και από τη Λέρο!

Το …τρένο πέρασε και από τη Λέρο!

0
rodos panigiria3
Dodekanisos

Την δέκατη τέταρτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε η Ρόδος η οποία επικράτησε εκτός έδρας και της ΑΕ Λέρου με 4 – 1 σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Οι «πράσινοι» έλεγξαν όπως αναμενόταν το παιχνίδι το οποίο ήταν μονόλογος και το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Οι γηπεδούχοι πάντως έκαναν φιλότιμη προσπάθεια.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5’ για τη Ρόδο. Ο Ιμεραλιλάϊ έκανε ατομική προσπάθεια από τα αριστερά (μετά από κάθετη του Δελαπόρτα) και έκανε σέντρα για να έρθει ο Γκόγκας και με πλασέ να κάνει το 1 – 0.
Στο 10’ μετά από σέντρα του Χατζηλιόντα, ο Παυλίδης με κεφαλιά έκανε το 2 – 0.
Στο 48’ ο Τσάτσος με απευθείας φάουλ μείωσε σε 2 – 1.
Στο 80’ μετά από σέντρα του Χατζηλιόντα, ο Σταμάτης Καντιμοίρης με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 3 – 1.
Στο 88’ μετά από πάσα του Μπιγκό στον Δελαπόρτα, αυτός έπαιξε το 1 2 με τον Γκόγκα και ο πρώτο;ς πάσαρε στον Παυλίδη ο οποίος έκανε το 4 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Βουλγαράκης, Μαυρούδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Χαλκίδης, Καστής, Ακοκλάνης, Γιαννουκάς, Βασιλείου (30’ Μπάκας), Τσάτσος, Ηλίας (63’ Κουρεβέλης), Καρπαθάκης, Καράγκιολης (75’ Πέρος), Φουντής, Μεραμπελιώτης
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Ιμεραλιλάϊ (75’ Γκάϊδας), Κακαζούκης, Θεοδοσίου, Καλημέρης (46’ Ευγενικός), Καντιμοίρης, Δελαπόρτας, Τζιβίλογλου (80’ Μπιγκό), Παυλίδης, Χατζηλιόντας, Γκόγκας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments