Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Το ΤΟΔ έκανε λάθος!»

«Το ΤΟΔ έκανε λάθος!»

4
tsivrinis bakiris
Dodekanisos

Στο ότι το Τοπικό Όργανο Διαιτησίας έκανε λάθος στον ορισμό του διαιτητή Μιχάλη Ράδου στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι, συμφώνησαν οι προπονητές του Αγίου Λουκά και του Ευκλή Σορωνής σε συνέντευξη που παραχώρησαν σήμερα σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού TOP FM. Τόσο ο Γιώργος Μπακίρης των γηπεδούχων, όσο και ο Μιχάλης Τσιβρινής των φιλοξενούμενων, επεσήμαναν στις τοποθετήσεις τους πως «από τη στιγμή που υπάρχει η συγγένεια στη μέση θα έπρεπε να προστατευτεί ο συγκεκριμένος διαιτητής και να μην οριστεί στο παιχνίδι αυτό!». Πρόσθεσαν επίσης πως «το λάθος ξεκίνησε από τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή στο παιχνίδι της ΑΕ Κατταβιάς όπου δεν μπορούσε να διευθύνει διότι στην ομάδα αυτή αγωνίζεται ο αδελφός του». Ο Γιώργος Μπακίρης τόνισε μεταξύ άλλων πως «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τον άλλαξαν με έναν άλλο διαιτητή που ορίστηκε σε ένα από τα παιχνίδια που γινόντουσαν εκείνη την ώρα. Ήταν τόσο δύσκολο;». Ο Μιχάλης Τσιβρινής μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «από  την πρώτη στιγμή που πληροφορηθήκαμε πως το παιχνίδι θα το διαιτήτευσε ο Ράδος, κάναμε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για να αλλάξει. Δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Δεν σας κρύβω ότι μέχρι και λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα ενώ ήμουν στο δρόμο και πήγαινα στο γήπεδα Αφάντου, παρακαλούσα να έρθει ένας άλλους διαιτητής. Θέλαμε την αλλαγή του για να προστατεύσουμε τη διαιτησία αλλά και να μην υπάρχει καμία σκιά στον Ευκλή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
STAMATHS MAYRIKOS
STAMATHS MAYRIKOS
10 years ago

ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ !!!!!!!ΑΦΟΥ Η ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΔ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΨΑΧΝΑΤΕ ΜΕΤΑ ΕΟΡΤΗΣ……

Κωστας.
Κωστας.
10 years ago

Ο ΕΥΚΛΗΣ, συμφωνησε ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ στην αλλαγη του συγκεκριμενου διαιτητη! Ας μην μας ριχνουν ευθυνες και να μην αμαυρωνουν καποιοι την ΠΑΝΑΞΙΑ πορεια μας! Δεν υπαρχει ομαδα που να λεει οτι μας ευνοησε σε καποιον φετινο αγωνα μας! Ας αφησουν μερικοι-μερικοι τις απειλες (σε αλλη δημοσιευση), γιατι εχει και η υπομονη τα ορια της!!! Οσο για αυτους που λενε οτι “εχει ο καιρος γυρισματα”, να φανε φασολαδα πρωτα!!!!!

STAMATHS MAYRIKOS
STAMATHS MAYRIKOS
10 years ago

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΗ !!!!!ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!

Κωστας.
Κωστας.
10 years ago

[quote name=”STAMATHS MAYRIKOS”]ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΗ !!!!!ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!![/quote]
Αυτα να τα πεις σε καποιους “δικους σου”, που απειλουν και λενε οτι “εχει ο καιρος γυρισματα”! Ετσι το θελουν; Επισης, “δουλευουν” (ειμαστε βεβαιοι πλεον…) για δυο λογους:
1. Για τριτους (για την πρωτια…)
2. Για του χρονου!!!
Εμεις δεν εχουμε δωσει δικαιωματα ΠΟΤΈ!!! Αν ομως μας διαβαλουν και μας σπιλωνουν, οπως αυτοι οι “δικοι σου”, ε! δεν θα κατσουμε με σταυρωμενα χερια! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!!!! Εχετε καλη ομαδα, δεν αμφιβαλουμε, αλλα μην τρελαινομαστε κιολας! ΝΑ ειστε καλα.