Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Το ΤΟΔ δεν κάνει εξυπηρετήσεις!»

«Το ΤΟΔ δεν κάνει εξυπηρετήσεις!»

1
pselas
Dodekanisos

Κατηγορηματικός ότι οι ομάδες δεν μπορούν να εξαιρέσουν διαιτητές από τα παιχνίδια τους, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ Χρυσόστομος Ψέλλας. Απατώντας σε σχετικό ερώτημα που του έγινε, τόνισε τα εξής:
«Δεν ξέρω τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια όμως με την συγκεκριμένη διοίκηση της Ένωσης είναι ξεκάθαρο ότι δεν γίνονται αυτά. Καμία ομάδα δεν μπορεί να εξαιρέσει από τα παιχνίδια της κανέναν διαιτητή εκτός βέβαια και αν υπάρχει κόλλημα του τελευταίου. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι τέτοιου είδους …εξυπηρετήσεις δεν γίνονται σε καμία περίπτωση από το τοπικό όργανο διαιτησίας. Αυτή είναι και η φιλοσοφία που διέπει την διοίκηση του Παναγιώτη Διακοφώτη».
Απαντώντας σε ερώτηση να κάνει ένα σχόλιο για τα παράπονα του Καλυμνιακού σχετικά με τη διαιτησία του Μάριου Ωραιόπουλου στο παιχνίδι με τον ΑΟ Βαθύ, είπε:
«Δεν μπορώ να τοποθετηθώ αν δεν δούμε πρώτα τις εκθέσεις των εντεταλμένων οργάνων. Μιλώντας γενικά πάντως, μπορώ να πω ότι ο Ωραιόπουλος είναι κατά την άποψή μου ένας από τους καλούς διαιτητές. Δεν δέχομαι την άποψη που εκφράζουν ορισμένοι ότι δεν μπορεί να διευθύνει ένα παιχνίδι μεταξύ ΑΟ Βαθύ και Καλυμνιακού».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cactus
Cactus
9 years ago

ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΣΔ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ Ο ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ, Ο ΨΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΑΚΗΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ