Αρχική Αθλητικά νέα Το ταξίδι αρκετών ωρών της 16χρονης Fleur για μία φανέλα του ΟΦΗ...

Το ταξίδι αρκετών ωρών της 16χρονης Fleur για μία φανέλα του ΟΦΗ [pic]

0
Η 16χρονη Fleur φίλαθλος του ΟΦΗ μαζί με τον Μανώλη Βογιατζάκη που είναι Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ. Φωτογραφία: novasports.gr
Dodekanisos

Η 16χρονη Fleur με καταγωγή από την Ολλανδία προέβη σε ταξίδι πέντε ωρών, για να αποκτήσει μία φανέλα του ΟΦΗ! 

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 την Ναϊμέγκεν στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας που δίνει επί Ολλανδικού εδάφους. Παρόλα αυτά λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα ο ΟΦΗ, βρέθηκε προ μιας ευχάριστης έκπληξης. 

Συγκεκριμένα η 16χρονη Fleur με καταγωγή από την Ολλανδία είναι φίλαθλος του συλλόγου της Κρήτης. Όπως ανακοίνωσε η Κρητική ομάδα, η επιθυμία της για μία φανέλα του συλλόγου ήταν τόσο μεγάλη, που ταξίδεψε σχεδόν πέντε ώρες για να την αποκτήσει.

Στο τέλος της ημέρας η επιθυμία της 16χρονης Fleur έγινε πραγματικότητα. Ο Μανώλης Βογιατζάκης (κεντρική φωτογραφία), Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ φωτογραφήθηκε μαζί της, αφού πρώτα της έδωσε την φανέλα.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Η 16χρονη Fleur κατάγεται από την Ολλανδία. Και μένει σε απόσταση δύο ωρών από το Nijmegen. Την πόλη όπου ο ΟΦΗ δίνει απόψε το τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Θαυμάζει την ομάδα μας και όταν βρίσκει χρόνο από τα μαθήματά της, εργάζεται σε ελληνικό εστιατόριο της περιοχής.
 
Η επιθυμία να κάνει δική της μία αυθεντική φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ ήταν από την πρώτη στιγμή μεγάλη μας ευχαρίστηση. Για να την αποκτήσει, ταξίδεψε αρχικά 2 ώρες με το τραίνο από το μέρος που μένει ως το Nijmegen. Και στη συνέχεια 30 επιπλέον λεπτά, για να φτάσει στο στάδιο από τον κεντρικό σταθμό της πόλης.
 
Το χαμόγελο στο πρόσωπο της όταν πήρε τη φανέλα του ΟΦΗ δεν περιγράφεται… Διένυσε όλη αυτή την απόσταση μόνο και μόνο, για να πάρει τη φανέλα της ομάδας μας. Μας χαιρέτησε κι έφυγε γρήγορα για να επιστρέψει σπίτι της, αφού αν έμενε για να παρακολουθήσει το ματς θα έχανε το τελευταίο τρένο. Σχεδόν 5 ώρες απόσταση για να κάνει δική της τη φανέλα του ΟΦΗ!!
 
Fleur σε ευχαριστούμε!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments