Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Το ταμείο στο τέλος»

«Το ταμείο στο τέλος»

0
ae_katavias
Dodekanisos
Το news12 μίλησε με τον αντιπρόεδρο της Α.Ε. Κατταβιάς Μανώλη Ξεπαπαδάκη μετά τα τελευταία δύο νικηφόρα παιχνίδια της ομάδας και μας απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις μας. Δείτε τι μας είπε.
-Στα δυο τελευταία παθιχνίδια η ομάδα αποδίδει καλό θέαμα και παίρνει και το αποτέλεσμα. Που το αποδίδετε αυτό;
«Όλοι στην Α.Ε. Κατταβιάς γνωρίζαμε ότι λόγω της προσθήκης έντεκα νέων παικτών το καλοκαίρι, θα χρειαζόταν περισσότερος χρόνος για να δέσουν μεταξύ τους. Απ’ ότι φαίνεται σιγά σιγά η ομάδα βρίσκει τα πατήματα της και δημιουργείται ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο, κάτι που οφείλεται στην σκληρή δουλειά του τεχνικού και προπονητικού τιμ αλλά και στην προσπάθεια των παικτών».
-Η ομάδα βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Ποιοι είναι οι στόχοι σας για φέτος και τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος της Κατταβιάς;
«Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και αυτό που θέσαμε σαν στόχο από την αρχή του πρωταθλήματος, είναι η ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο το οποίο να το ευχαριστιούνται όλοι, και οι παίκτες και οι προπονητές αλλά και ο φίλαθλος κόσμος μας και το ταμείο θα γίνει στο τέλος του πρωταθλήματος».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments