Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με “αρτίστα” τον Εμίρογλου

Με “αρτίστα” τον Εμίρογλου

0
DSCN7993
Dodekanisos
Με το τρίποντο “απέδρασαν” χθες οι Ιππότες από το Γεννάδι, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι από το πρώτο ημίχρονο μπήκαν αποφασισμένοι για το διπλό, όμως όσες επισκέψεις κι αν έκαναν στα αντίπαλα καρέ , δεν κατάφεραν να σκοράρουν όντας αγχομένοι για τη νίκη που θα τους έδινε κυρίως ψυχολογική ώθηση. Στην επανάληψη ο Εμίρογλου με μια εκπληκτική εκτέλεση κόρνερ , άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα πετυχαίνοντας το γκολ που τους έφερε μπροστά στο σκορ , με τους γηπεδούχους να τρέχουν στα τελευταία εναπομείναντα λεπτά πίσω από το γκολ της ισοφάρισης που δεν έφτασα ποτέ.

Φάσεις/ γκολ
28′ Δίπλα από το δεξί δοκάρι πέρασε το σουτ του Μάνου μέσα από την περιοχή.
65′ Ο Εμίρογλου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ “έγραψε” το 0-1.
80′ Λίγο άουτ πέρασε η κεφαλιά του Καρασάββα μέσα από την περιοχή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κατσιδώνης με βοηθούς τους Βουτσά και Καραγιάννη.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Πιζήμολας Α., Στογιανόφσκι και από τους φιλοξενούμενους οι Ιρίμια, Πλαγγέντης Κ. και Μάχλης και φυσικά ο Εμίρογλου.

Ομόνοια Γ.: Μπαϊράμης Σκ τ. Θ., Χατζηκώστας Κ. τ. Γ., Καμμάς, Μπαϊράμης Σ. τ. Μ., Πιζήμολας Α., Χατζηκώστας Κ. τ. Α.(86′ Πιζήμολας Ι.), Στογιανόφσκι, Μπαϊράμης Στ., Πιζήμολας Στερ. τ. Σ.(61′ Κουνουπιώτης), Σταματάκης(70’Κρητικός), Καρασάββας Π.

Ιππότες: Κουμέντος, Γκορτζίλας, Μαρίνος(76′ Ροδίτης), Ηλιακώστας (46′ Πλαγγέντης), Τσίρκος(65′ Μάχλης), Ιρίμια, Πλαγγέντης Λ., Λαμπούδης, Μάνος, Εμίρογλου, Παπαδόπουλος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments