Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “To ποδόσφαιρο θα αποκτήσει καινούργιους φίλους!”

“To ποδόσφαιρο θα αποκτήσει καινούργιους φίλους!”

0
tsakiris tasos
Dodekanisos

Μια πολύ διαφορετική προσέγγιση της επόμενης ημέρας στο τοπικό ποδόσφαιρο, έκανε μιλώντας στο news12 ο πρόεδρος του Εθνικού Αρχίπολης Τάσος Τσακίρης. Συγκεκριμένα είπε τα ακόλουθα:
«Ο κορωνοϊός θα αφήσει και κάποια θετικά στο τοπικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας. Όπως βλέπετε όλοι πλέον πάμε στα χωριά μας να μείνουμε. Πλέον δεν θα είναι εφικτό να έχουμε άλλα χόμπι τα οποία απαιτούν χρήματα. Το ποδόσφαιρο θα αποκτήσει καινούργιους φίλους. Να το θυμάστε αυτό. Όλοι θα έρθουν πιο κοντά στο ποδόσφαιρο που είναι ιδιαίτερα αγαπητό και λαϊκό».

Ο έμπειρος παράγοντας πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

«Οικονομικά μπαίνουμε σε μια άλλη εποχή. Οι παίκτες θα παίζουν για χόμπι μόνο και θα υπάρχουν και κάποιοι που θα αμείβονται αλλά βάση νόμου. Κοινώς, θα παίρνουν χαρτζιλίκι για τις βενζίνες τους και τα παπούτσια τους. Και αυτό είναι πολύ καλό. Έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι οι ομάδες που έχουν Ακαδημίες θα μπορούν να λειτουργήσουν με περισσότερη άνεση αλλά όλες οι υπόλοιπες και αυτές των μικρών χωριών όπως και η δική μας, θα έχουν πρόβλημα. Βλέπω να βάζουμε …αγγελίες για να βρούμε παίκτες. Εν πάση περιπτώσει, πιστεύω ότι θα μείνουν αυτοί που πραγματικά αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Και τώρα θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Θα αποχωρήσουν κάποιοι και παράγοντες και ποδοσφαιριστές αλλά τελικά θα μείνουν αυτοί που θέλουν το ποδόσφαιρο και πραγματικά δεν μπορούν να το αποχωριστούν».

Σε ερώτηση για το ποια είναι η άποψη σχετικά με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής σεζόν, απάντησε ως εξής:
«Αν υπάρξει χαλάρωση των μέτρων, θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε ακόμα και μέσα στον Ιούνιο. Αφενός δεν έχουν μείνει πολλές αγωνιστικές και αφετέρου η τουριστική σεζόν θα ανοίξει από τον Ιούλιο και μετά. Οπότε έχουμε το χρόνο να παίξουμε ακόμα και μέσα στο Ιούνιο και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στο γήπεδο που είναι και το καλύτερο. Από εκεί και πέρα, αν δεν μπορέσουμε να παίξουμε, θεωρώ ότι το καλύτερο που πρέπει να γίνει είναι να ακυρωθεί η χρονιά. Είναι μια χρονιά που έφυγε τζάμπα. Είναι άδικο να επικυρωθούν οι βαθμολογίες και να βγουν πρωταθλητές αυτοί που είναι πρώτοι, καθώς υπάρχουν ομάδες που έχουν ελπίδες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments