Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Πιο δίκαιο να τελειώσουμε στο γήπεδο”

“Πιο δίκαιο να τελειώσουμε στο γήπεδο”

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή», ο προπονητής του Πολυβώτη Νισύρου Μανώλης Χασαπλαδάκης, εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεση του στο ενδεχόμενο ακύρωσης της χρονιάς. Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:
«Δεν είναι τόσο απλό το ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στα τοπικά μας πρωταθλήματα. Το θέμα είναι το πώς θα διασφαλιστεί η υγεία των παικτών και όλων όσων εμπλέκονται με την τέλεση ενός παιχνιδιού. Αν διασφαλιστεί αυτό το πράγμα και το εγκρίνουν οι ειδικοί, η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να παίξουμε και να κυλήσει και πάλι η μπάλα στα γήπεδα».
Σε ερώτηση για το ποιο θεωρεί ότι είναι το …dead line για να γίνει κάτι τέτοιο, απάντησε ως εξής:
«Προσωπικά πιστεύω ότι ακόμα και μέσα στον Ιούνιο θα πρέπει να αγωνιστούμε και να τελειώσουν τα πρωταθλήματα στα γήπεδο. Εννοείτε ότι θα είναι δύσκολα για όλους αλλά επειδή αγαπάμε αυτό που κάνουμε, θα πρέπει να τελειώσουμε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Φυσικά είμαι κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο ακύρωσης της χρονιάς. Είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι καν. Θα είναι πέρα για πέρα άδικο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments