Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το πάλεψε και δικαιώθηκε ο Διαγόρας Βατίου!

Το πάλεψε και δικαιώθηκε ο Διαγόρας Βατίου!

0
Dodekanisos

Ο Απόλλωνας Καλυθιών πάντως έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Αλέξανδρου Αυγενικού

Αν και προηγήθηκε με 2 – 0, ο Απόλλωνας Καλυθιών δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει το «τρίποντο» απέναντι στον μαχητικό Διαγόρα Βατίου με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2 – 2. Οι γηπεδούχοι είχαν το σημαντικό προβάδισμα δυο τερμάτων, ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Καμπούρη δεν το έβαλαν κάτω, έπαιξαν το παιχνίδι τους και τελικά έσωσαν την παρτίδα, παίρνοντας τον βαθμό.

Πάντως οι απολλωνιστές αισθάνονται αδικημένοι, δεδομένου ότι στο 90’ ο Χουτεσιώτης «γκρέμισε» τον Πλακίδα μέσα στην περιοχή ωστόσο ο διαιτητής Αλέξανδρος Αυγενικού αρνήθηκε να υποδείξει το καθαρό πέναλτι το οποίο θα μπορούσε να δώσει το «τρίποντο» στην ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη.

Σε γενικές γραμμές, ο Απόλλωνας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Και ο Διαγόρας Βατίου όμως ποτέ δεν άφησε τον αγώνα στην τύχη του, το πάλεψε, το κυνήγησε και τελικά δικαιώθηκε ενώ δεν είναι καθόλου υπερβολικό να σημειώσουμε ότι μετά το 2 – 2 θα μπορούσε να κάνει και τρίτο τέρμα.

Το 1 – 0 πέτυχε ο Αρφαράς στο 21’ (1 – 0) ενώ στο 58’ ο Διακουράκης έκανε το 2 – 0. Ο Διαγόρας Βατίου μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 72’ με τον Καλημέρη που μείωσε σε 2 – 1. Στο 76’ ο τερματοφύλακας Ροδίτης μάρκαρα τον Ζωάννου και ο διαιτητής «είδε» πέναλτι, κάτι που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μόσχου και έκανε το 2 – 2.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Αυγενικού (Βλάχος, Τάσης) έχει ο Απόλλωνας.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ροδίτης, Αρέτογλου (74’ Γιαννίκης), Θεοχαρόπουλος, Γαμποράκης, Τερζίου, Μαγιόγλου, Παραστατίδης, Αρφαράς, Σαββούλης (70’ Ιντρίζι, 80’ λ.τ. Τομόρι), Πλακίδας, Διακουράκης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Δαρζέντας, Κουλλόλλι, Μοσχής, Ζερβός, Έλληνας, Λαζίδης, Γιαουπάϊ (55’ Χουτεσιώτης), Μόσχος, Πουλάϊ (92’ Ικονόμι), Καλημέρης (88’ Τέγος), Ζωάννου (80’ Ντάλλας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments