Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το κόκκινο του πάει!

Το κόκκινο του πάει!

1
routzieris3
Dodekanisos
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λέει μια σοφή παροιμία…κάτι τέτοιο συνέβη και με την Α.Ε.Ρ.Α. που για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική δε μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα έφερνε στην ομάδα ένα κύμα αισιοδοξίας και θα αναπτέρωνε το ηθικό της. Οι μεταγραφικές “βόμβες” δεν μπόρεσαν να καθαρίσουν το παιχνίδι (παρότι δημιούργησαν τις κλασικές ευκαιρίες για γκολ )και η ήττα από την ομάδα της Χάλκης  με 3-2 έπεσε πολύ βαριά στον Αφαντενό φίλαθλο κόσμο ,τόσο βαριά που ανάγκασε τον προπονητή Βαγγέλη Χοσάδα να δηλώσει παραίτηση. Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες  η παραίτηση του έμπειρου τεχνικού θα γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση των “ερυθρόλευκων” ,με το όνομα του Πέτρου Ρουτζιέρη να πέφτει πρώτο στο τραπέζι. Ως γνωστόν ο Πέτρος Ρουτζιέρης την περσινή σεζόν ήταν στον πάγκο του Διαγόρα , με τον οποίο μάλιστα έκανε και μια αξιόλογη πορεία παρά τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζε η ομάδα.
Το σίγουρο πάντως είναι πως η ομάδα της Α.Ε.Ρ.Α. πρέπει να βρει τρόπο να μπει και πάλι στο παιχνίδι μαζεύοντας βαθμούς που θα την κάνουν να ανέβει ψυχολογικά, αφού ήδη πήρε ένα καλό μάθημα “φτύνοντας” την καραμέλα  περί διαιτητικών λαθών και απουσίας πρωτοκλασάτων παιχτών.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
football
football
12 years ago

mipws telika eixe i dimosiografos gia to paixnidi ths psinthou?? kai atoma pou paizoum den prepei na vgainoun dimwsia kai na kanoun dilwseis mono na skyvoun to kefali kai douleuoun.. pantws gia emena den einai arga alla prepei ekei na katalaboun ti theloun pragmatika giati prwtathlima me 12-13 paixtes den perneis