Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Κολοσσός: Προβλήματα με την ΕΕΑ;

Κολοσσός: Προβλήματα με την ΕΕΑ;

0
kolossos_ilisiakos
Dodekanisos
Πρόβλημα με το πιστοποιητικό συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α1 φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Κολοσσός καθώς και ακόμα οκτώ ομάδες της κατηγορίας! Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει δώσει το πιστοποιητικό συμμετοχής μόνο σε πέντε ομάδες και όλες οι υπόλοιπες φαίνεται πως έχουν εκκρεμότητες. Χαρακτηριστικά, αναδημοσιεύουμε για το θέμα αυτό, τα όσα αναφέρει το ειδησεογραφικό site gazzetta.gr.
«Αν το πρωτάθλημα μπάσκετ ξεκινούσε σήμερα 5 ομάδες θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής! Όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr, εννιά ομάδες που εξετάστηκαν από την ΕΕΑ έχουν σοβαρότατο πρόβλημα αδειοδότησης! Πιστοποιητικό συμμετοχής έχουν πάρει ήδη Παναθηναϊκός, Ίκαρος Καλλιθέας, Άρης και Ρέθυμνο. Αλλά αυτό που κυκλοφόρησε ως δικαιολογία και απάντούσε στο ερώτημα “με τις υπόλοιπες δέκα τι έγινε;” δεν ίσχυε. Δηλαδή η ΕΕΑ εξέτασε όλους τους φακέλους και διαπίστωσε πως οι εννιά από τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Και αυτό που ακούστηκε, ότι δηλαδή “δεν πρόλαβαν να εξεταστούν όλοι οι φάκελοι”, δεν έχει καμία δόση αλήθειας.  Ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει πιστοποιητικό, αλλά θα το πάρει 100% μιας και το δικό του θέμα είναι εντελώς τυπικό. Τι γίνεται, όμως, με τις υπόλοιπες εννιά ομάδες; Σύμφωνα με τα όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr, οι φάκελοι τους έχουν αρκετές ελλείψεις και κανείς δεν γνωρίζει ποιες από αυτές (ΠΑΟΚ, Μαρούσι, Καβάλα, Κολοσσός Ρόδου, Πανιώνιος, ΚΑΟΔ, Ηλυσιακός, Πανελλήνιος και Περιστέρι) τις ομάδες θα καταφέρουν τελικά να πάρουν πιστοποιητικό…
Μετά το ποδόσφαιρο, και στο μπάσκετ;

Γι’ αυτό λοιπόν και αναβλήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και κανείς δεν παίρνει θέση για το τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα σε μια ιστορία που θυμίζει έντονα…Super League. Η ΕΕΑ είχε ενημερώσει εδώ και μήνες πως από τη νέα σεζόν δεν θα ήταν τόσο “ελαστική” όσο τα προηγούμενα χρόνια. Κάποιοι πήραν το “μήνυμα”, κάποιοι άλλοι πάλι όχι και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό λοιπόν, το πρωτάθλημα είναι στον “αέρα”. Οι περισσότερες ομάδες της Α1 δεν έχουν ρόστερ, δεν έχουν χρήματα και όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr, ούτε τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρουν άδεια από την ΕΕΑ. Και όλα αυτά, λίγες εβδομάδες πριν το τζάμπολ της νέας σεζόν, το οποίο, όμως, ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει εάν θα πραγματοποιηθεί και πότε…»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments