Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το έκανε εύκολο ο Άρης

Το έκανε εύκολο ο Άρης

0
Dodekanisos

Εύκολο πέρασμα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα από τη Λίνδο είχε ο Άρης Αρχαγγέλου ο οποίος επικράτησε του τοπικού Κλεόβουλου με 5 – 1 και πρόσθεσε έτσι στο ενεργητικό του άλλους τρεις βαθμούς. Οι «κιτρινόμαυροι» έβαλαν τις βάσεις για να φθάσουν στη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο προηγήθηκαν με 3 – 0 και απέκτησαν το σημαντικό προβάδισμα.

Βέβαια ενώ το σκορ ήταν 0 – 0 οι Λινδιακοί νιώθουν αδικημένοι για μια φάση όπου ο Καλοπήτας μάρκαρε τον Μάριο Μπαϊρακτάρη στην περιοχή με τον Σταμάτη Αντωνά να διατάζει τη συνέχεια του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» έντονα για περίπτωση πέναλτι ενώ στην συγκεκριμένη φάση «έχασαν» και τον Μπαϊρακτάρη ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου. Η φάση αυτή επισκίασε το παιχνίδι από τη στιγμή που υπήρχε και ο τραυματισμός και προφανώς οι παίκτες του Δημήτρη Δογιάμα επηρεάστηκαν στη συνέχεια.

Το σκορ άνοιξε ο Πομπού με κεφαλιά στο 18’ ( 0 – 1) ενώ στο 37’ ο Κοντόγιαννος έκανε το 0 – 2 και στο 45’ ο Ευγενικός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0 – 4 «καθαρίζοντας» τον αγώνα ο οποίος από εκεί και πέρα ήταν μια τυπική διαδικασία. Στο 57’ ο Διακογεωργίου μείωσε σε 1 – 4 και στο 60’ ο Μάλλιος διαμόρφωσε το τελικό 1 – 5.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments