Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το έκανε εύκολο! (pics)

Το έκανε εύκολο! (pics)

0
DSC08514
Dodekanisos

Έχοντας την κυριαρχία σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ο Διαγόρας ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο του Άρη Αρχαγγέλου τον οποίο και κέρδισε άνετα στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου με 5 – 0 σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Οι «κυανέρυθροι» σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν αγωνιστικά πειθαρχημένοι και δείχνοντας την ανάλογη προσοχή και σοβαρότητα δεν είχαν προβλήματα απέναντι σε μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες στη σύνθεση της που αν βρουν πρόσφορο έδαφος είναι ικανοί για να κάνουν τη ζημιά. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν 22 λεπτά για να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα και από εκεί και πέρα απλούστεψαν κατά πολύ τα πράγματα. Δεδομένου ότι το σκορ στο ημίχρονο ήταν στο 3 – 0, η επανάληψη ήταν μια τυπική διαδικασία.
Στο 22’ ο Μαριάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1 – 0. Στο 36’ ο Μπαούρης έκανε το σουτ από διαγώνια θέση αριστερά, ο Καραγιάννης απόκρουσε αλλά ο επερχόμενος Μπερνιδάκης που καραδοκούσε έστειλε με νέο σουτ τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2 – 0. Στο 44’ ο Κιοσέογλου από κοντά έκανε το 3 – 0 και στο 66’ ο Μπερνιδάκης ενώ είχε πλάτη στην εστία γύρισε ωραία τοπ σώμα του και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (4 – 0). Το τελικό 5 – 0 έγινε στο 70’ όταν ο Χατζηφούντας έκανε μια ωραία σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και ο Μπερνιδάκης και πάλι με γυριστή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 5 – 0. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι παραπονέθηκαν για οφσάϊντ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Λάζος, Μοσχάτος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Δαρζέντας, Μαριάς, Μπαούρης, Φωτεινής (67’ Καραγιάννης), Κιοσέογλου, Γεωργιάδης (77’ λ.τ. Τσαγκάρης), Χατζηφούντας, Καλημέρης, Μπερνιδάκης (71’ Τογρού), Καρπαθάκης, Πεταυράκης
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Γιαννιού, Λαμπριανός, Ζαρκαδούλας, Σταμούλης, Συμεωνίδης, Χατζησάββας, Νικηταράς, Μπαϊρακτάρης, Μαρκόπουλος (60’ Δημητριάδης), Γκίκας (54’ Δήμας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/a_katigoria/diagoras_aris] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments