Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική « Το Δημοτικό στάδιο είναι έδρα της Ρόδου και του Διαγόρα!»

« Το Δημοτικό στάδιο είναι έδρα της Ρόδου και του Διαγόρα!»

0
dimotiko_stadio
Dodekanisos

Ανακοίνωση αναφορικά με την επανασπορά στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

« Αφήσαμε να αναπτύξουν τις πρωτοβουλίες τους για να επανασπείρουν το Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου με τους τρόπους που βρήκανε για την χρηματοδότηση τους, που φυσικά ούτε μας ενδιαφέρει, ούτε είναι της παρούσης να αναφέρουμε. Αυτό που ενδιαφέρει τη Ρόδο είναι η γραπτή διαβεβαίωση πως το γήπεδο θα είναι έτοιμο για να αγωνισθεί η ομάδα μας στον εντός έδρας αγώνα με τον Ιάλυσο.

Γραπτώς δόθηκε η διαβεβαίωση από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού πως το γήπεδο θα είναι για χρήση από την 25η Νοεμβρίου. Αν η γραπτή διαβεβαίωση δεν ακολουθηθεί η Ρόδος θα προσφύγει σε όλα τα ένδικα μέσα που υπάρχουν. Αυτά όλα, προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων, αν πιθανώς, θεωρήσουν πως θα μας …βολέψουν με άλλο γήπεδο!

Το Δημοτικό στάδιο είναι έδρα της Ρόδου και του Διαγόρα. ΔΕΝ είναι κανενός άλλου και όλοι εμείς στη Ρόδο, αυτό θα το διαφυλάξουμε με όλους τους τρόπους…»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments