Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το χατ – τρικ του Μαρκόπουλου οδήγησε τον Άρη στη νίκη

Το χατ – τρικ του Μαρκόπουλου οδήγησε τον Άρη στη νίκη

0
dimokratiki.gr
Dodekanisos

Με τον Μάρκο Μαρκόπουλο να είναι σε «τρελά» κέφια (πέτυχε χατ – τρικ) ο Άρης Αρχαγγέλου (και με νέο προπονητή τον Θοδωρή Σαχινίδη) έκαμψε την αντίσταση της ΑΕ Κως, επικρατώντας με 3-2 στην έδρα του σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας (Α’ όμιλος). Ισοφάρισαν προσωρινά στο 49′ οι φιλοξενούμενοι. 

Με το συγκεκριμένο «τρίποντο» ο Άρης ανεβαίνει στην έκτη θέση με 14 βαθμούς. Παράλληλα προσπερνάει την ΑΕ Κως στην βαθμολογία, η οποία μένει στους 11. 

Στα της αναμέτρησης ο Άρης είχε «ονειρικό» ξεκίνημα, καθώς μόλις στο 3′ κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ (1-0) με τον Μαρκόπουλο έπειτα από «γλυκιά» σέντρα του Ρούφα. Στο 18ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 1-1, ωστόσο το σουτ του Κεφαλιανού κατέληξε ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Πρίφτι έβγαλε φάτσα με τον τέρμα τον Νικολού. Ο νεαρός επιθετικός δοκιμάζει αριστερό διαγώνιο πλασέ, με τον Ντιμιτρίεβιτς να σώζει σωτήρια. Ενώ στο 26′ ο Πρίφτι εκμεταλλευόμενος την ωραία σέντρα του Τσακουρίδη, βγήκε τετ – α – τετ, πέρασε και τον Ντιμιτρίεβιτς, ωστόσο σε κενή εστία έστειλε με πλασέ την μπάλα στο δοκάρι! Ο Άρης συνέχισε να είναι κυρίαρχος του αγώνα και στο 33′ ο Μαρκόπουλος βρήκε δίχτυα για δεύτερο φορά. Όμως το γκολ ακυρώθηκε διότι μετά από διαβουλεύσεις μεταξύ του διαιτητή Παπαγιαννίδη και του δεύτερου βοηθού Αυγενικού, αποφάνθηκαν ότι υπάρχει φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων. Από την εκτέλεση φάουλ λίγο έλειψε η Κως να ισοφαρίσει με τον Σούλι, αλλά ο Ρεκίκι φώναξε «παρών». 

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕ Κως αιφνιδίασε τον Άρη και έπειτα από ωραία συνεργασία δύο παικτών (Καλαμπούκη – Ζαϊμι), η μπάλα κατέληξε στον Αρκούδα που πλάσαρε τον Ρεκίκι για το 1-1 στο 49′. Όμως στο 61′ ο Κώστογλου μαρκάρει άτσαλα τον Μαρκόπουλο, με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι. Ο Μαρκόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος, για να δώσει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του. Στιγμές αργότερα ολοκλήρωσε και το χατ – τρικ του για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και να «κλειδώσει» την νίκη για τον Άρη. Στα εναπομείναντα λεπτά η ΑΕ Κως κατάφερε να μειώσει με τον Κεφαλιανό για το τελικό 3-2. 

Διαιτητής: ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Ε.

Βοηθοί: ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ Γ., ΑΥΓΕΝΙΚΟΥ Α.

Παρατηρητής: ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Παρατηρητής Δ: ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Άρης Αρχαγγέλου (Θοδωρής Σαχινίδης) : Ρεκίκι, Ρούφας, Τσακουρίδης, Καλαμπούκης, Κλοκώνης, Λαμπριανός, Ταμπουρίνι, Πρίφτι (79’ Γιαννιού), Νικολού (88’ Σφυριαλλάς), Νοβέμπρε, Μαρκόπουλος.

Α.Ε Κως (Στάθης Γκουντελίτσας): Δημητρίεβιτς, Τρικοίλης, Αππάς (46’ Ζαίμι), Ηλιάδης, Φούκης, Κώστογλου (74’ Χατζηστέργου), Φυτάς, Αρκούδας, Σούλι (86’ Μιχαηλίδης), Κεφαλιανός Γ., Χασμπάλλα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments