Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Το χαμόγελο τους είναι πλούτος …αλλά (video)

Το χαμόγελο τους είναι πλούτος …αλλά (video)

0
Dodekanisos

Όταν βλέπεις μικρά παιδιά, είτε είναι δικά σου είτε όχι, με τα προσωπάκια τους να λάμπουν από χαρά, τότε ξεχνάς την κρίση, την ισοπέδωση που βιώνεις, τον οικονομικό σου εξευτελισμό και  εκείνους που μας έσπρωξαν στο βάραθρο.

Όμως παράλληλα, αισθάνεσαι πραγματικός μεγιστάνας στην ψυχή σου βλέποντας τα μικρά παιδιά να είναι χαρούμενα για το παιχνίδι, όποιο και αν είναι αυτό, γιατί αυτή η δραστηριότητα τα κάνει να νοιώθουν ευτυχισμένα και αυτόματα το μεταφέρουν σε όλους εμάς τους «πάνσοφους», που κάνουμε ότι μπορούμε για να τους καταστρέφουμε το μέλλον τους.

Τέτοια προσωπάκια αντίκρισα, όταν μικρά παιδιά από τον Α.Ο.  Σύμης και τον Α.Σ. Χάλκης  συναντήθηκαν στο γήπεδο-στολίδι, του Α.Σ. Χάλκης, για μια ποδοσφαιρική γιορτή η αν θέλετε τουρνουά, η φιλικούς αγώνες στις κατηγορίες προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαίδων και παίδων.

Ήταν μια μικρή… απόβαση των Συμιακών, παιδιών και γονιών με την συνοδεία των προπονητών τους Σπύρου Χατζηπέτρου, Νικόλα Τσίκκη, Γιάννη Μισσού, αφού στο νησί τους τα γήπεδα καταστράφηκαν τον περασμένο Νοέμβριο από τις κακοκαιρίες, και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση για την αποκατάσταση τους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διαθέσιμος χώρος αθλητισμό, για προπονήσεις.

Σίγουρα τα παιδιά από την Σύμη θα «ζήλεψαν» εκείνα της Χάλκης, όταν βρέθηκαν στο γήπεδο του Α.Σ. Χάλκης αλλά και στα υπόλοιπα γήπεδα στα οποία έρχονται στην Ρόδο να παίξουν, όμως ελπίζουμε πως σύντομα οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι θα δουν με πραγματικό ενδιαφέρον το πρόβλημα των Συμιακών και να ενεργήσουν με ρυθμούς γοργούς για την αποκατάσταση των καταστροφών των γηπέδων της ακριτικής Σύμης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments