Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Το 1 – 0 αδικεί τον Δαμάγητο

Το 1 – 0 αδικεί τον Δαμάγητο

0
Dodekanisos

Ήταν πολύ καλύτερος από τον ΑΣ Χάλκης και επικράτησε δίκαια στο γήπεδο Θεολόγου

Ευκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1 – 0 (και μάλιστα με αυτογκολ), ο Δαμάγητος επικράτησε του ΑΣ Χάλκης στο γήπεδο του Θεολόγου και πρόσθεσε στο ενεργητικό του άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η ομάδα του Νώντα Αξιώτη ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια και θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα μεγαλύτερο σκορ καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Σαρίκος με αυτογκολ (με κεφαλιά) μετά από σέντρα του Αξιώτη μέσα στην καρδιά της άμυνας του ΑΣ Χάλκης.

Στο 18’ ο Αξιώτης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι.
Στο 80’, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο Τόμπσον αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ χάνοντας ακόμα μια σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Διακοφιλιππής (Στεφανάκης, Αναστασόπουλος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Μανώλης Καμπούρης, Γρηγοριάδης, Γουμαράς, Μοσκιού, Λολάκης (31’ Νικολίτσης), Αξιώτης, Παναγιώτης Καμπούρης, Τόμπσον (90’ Καρτάλης), Μέμα (50’ Μάτσης Απ.), Καψαλάκης, Σαπαλίδης
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ματακάκης, Ντάλλας (90’ Χαρτοφύλλης), Σαρίκος, Κόκας (71’ Αλεξίου), Πουλής, Κουλούμπρης, Καρδούλιας, Κρητικός, Ζουρούδης, Παπανικολάου, Ξηροκώστας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments