Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεγάλο Χ της ΑΕ Κω στις Καλυθιές

Μεγάλο Χ της ΑΕ Κω στις Καλυθιές

0
Dodekanisos

Πολύτιμο βαθμό εν’ όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος πήρε η ΑΕ Κως στην Ρόδο απέναντι στον Απόλλων Καλυθιών με γκολ του Οχτάρα στο 83′ ισοφαρίζοντας το τέρμα του Χατζηκοσμά.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, που δυσκόλεψε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών και της…μπάλας. Ο Απόλλων ήταν αυτός που είχε την κυριαρχία των κινήσεων σε όλο το παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορεί να φθάσει εύκολα στο γκολ. Απέναντι του βρήκε μία πολύ καλά δομημένη αμυντικά ομάδα που ήρθε καθαρά με στόχο να μην δεχθεί τέρμα και να ψάξει κάποιο με αντεπιθέσεις.Το πρώτο τέρμα ήρθε στο 41′ με τον Χατζηκοσμά να ευστοχεί από τα 11 μέτρα για το 1-0. Το πέναλτι καταλογίστηκε, λόγω χεριού που υπήρξε από τον Ηλιάδη. Στο δεύτερο 45λεπτο υπήρξαν αρκετά κενά από τους παίκτες του Απόλλων, έχοντας ως αποτέλεσμα οι βυσινοί να βρουν τους χώρους που έψαχναν για κάποιο τέρμα. Αυτό ήρθε στο 83′ , όταν ο Οχτάρας εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του πορτιέρο των γηπεδούχων και με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Διαιτησία:
Γιαννουκάς, Κοττορός, Τσέτσος Σ. (Παρατηρητής Διαιτησίας: Ζαννετίδης Κ.)

Οι συνθέσεις:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ροδίτης, Διακουράκης, Κίτσος, Σαββούλης Α, Θεοδοσίου, Φλεβάρης (86′ Φυλακούρης), Γεωργιάδης, Χατζηκοσμάς, Μπαϊρακτάρης, Μουχαρέμι (78′ Κυρίτσης), Καντιμοίρης (66′ Σαββούλης Τ)
ΑΕ ΚΩΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Νυστάζος (46′ Χύσι), Κεφαλιανός, Τρικοίλης (62′ Φούκης), Κουρζής (72′ Τογρού), Ζιώγας, Ηλιάδης, Αρκούδας (80′ Κονταντώνης), Οχτάρας, Ζαϊμι, Κεφαλιανός


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments