Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Την Κυριακή το Ροδίων – ΟΦΗ

Την Κυριακή το Ροδίων – ΟΦΗ

0
rodion oloi
Dodekanisos

Την προσεχή Κυριακή είναι προγραμματισμένο να γίνει το επόμενο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις. Στις 4μ.μ. θα υποδεχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Ροδίων Παιδεία τον ΟΦΗ. Τα παιδιά του Νίκου Αντωνιάδη συνεχίζουν την προετοιμασίας τους έχοντας φυσικά σαν στόχο την κατάκτηση μιας ακόμα νίκης. Πρώτος διαιτητής θα είναι ο κ. Παπαστάμος και δεύτερος ο κ. Οικονόμου. Στη γραμματεία θα είναι η κ. Κρίτσα.

Ανακοίνωση του Ροδίων
Σε ανακοίνωση της με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής, η ομάδα του Ροδίων αναφέρει:
“Την προσεχή Κυριακή (20/03/2016) και ώρα 16:00, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γήπεδο του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» τον ΟΦΗ, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας. Καθώς η ομάδα μας διεκδικεί την δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου, ο επερχόμενος αγώνας θεωρείται ο πρώτος από τους τρεις «τελικούς».
Η είσοδος θα κοστίζει 3 ευρώ που αντιστοιχεί σε 3 λαχνούς, έτσι αυτόματα οι φίλαθλοι συμμετέχουν στην λαχειοφόρο αγορά με δώρο ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δικαιούνται 3 λαχνούς με μηδενική επιβάρυνση. Σας περιμένουμε, να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της ομάδας μας για την διεκδίκηση του «εισιτηρίου» των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments