Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τίμησαν τη μνήμη του Γαζή

Τίμησαν τη μνήμη του Γαζή

0
aatromitos_dimilias
Dodekanisos
Ο Ατρόμητος Διμυλιάς ήταν ο νικητής του τουρνουά που έγινε σήμερα στο γήπεδο των Φανών προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του πρώην ποδοσφαιριστή του συλλόγου Νίκου Γαζή. Στον τελικό που έγινε επικράτησε με 2 – 0 του Ευκλή Σορωνής. Έγιναν συνολικά τρία παιχνίδια και ο κόσμος που έδωσε το παρών είχε την ευκαιρία να απολαύσει καλό σε γενικές γραμμές ποδοσφαιρικό θέαμα. Ειδικότερα:00
ΕΥΚΛΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΑ
Το πρώτο παιχνίδι ήταν ανάμεσα στον Ευκλή Σορωνής και τη Δήμητρα Δαμαριάς. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν εύκολα και έτσι προκρίθηκαν στον τελικό.
Στο 11’ ο Αγγελής έδωσε στον Σιαναβέλη και αυτός αφού απέφυγε έναν αντίπαλο με πλασέ έκανε το 1 – 0.
Στο 20’ ο Σιαναβέλης με διαγώνια μπαλιά «βρήκε» τον Κοσμά ο οποίος με δυνατό σουτ πέτυχε το 2 – 0.
Στο 24’ ο Κοσμάς έκανε έκανε ένα σλάλομ, πέρασε έναν αντίπαλο και με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3 – 0.
ΕΥΚΛΗΣ: Κ. Μαριετής, Λαμπρόπουλος, Κασέρης, Χατζηδημητρίου, Σαββάκης, Παπαστεργής, Μπερετούλης, Αγγελής, Σιαναβέλης, Ν. Καραγιάννης, Μ. Μαριετής (Έπαιξαν και οι Μαγκανάς, Γιακουμίδης, Λαός, Βάϊος Αγγελής και Αραμπατζίδης)
ΔΗΜΗΤΡΑ: Β. Πηδιάκης, Μπιλιάς, Ιωαννίδης, Τσέλιου, Κομνηνός, Γ. Δ. Πηδιάκης, Γ. Σ. Πηδιάκης, Εξαδάκτυλος, Μαργαρίτης, Χατζηδημητρίου, Κιτανόφσκι (Έπαιξαν και οι Λαμάϊ, Αργύρης, Τσιμπιδάκης, Κασσανής, Σκουλάς, Θεουλάκης και Πάττας)

ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΜΥΛΙΑΣ
Παίζοντας καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος Διμυλιάς κατάφερε να φθάσει στη νίκη.
Στο 31’ ο Γιωργαντάς μπήκε στην περιοχή πάσαρε στον Θυριάκη και αυτός με πλασέ έκανε το 1 – 0
Στο 32’ ο Παστός με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιροδήμος, Παπαδημητρίου, Αρφαράς, Παστός, Μεγαλούδης, Γουμαράς, Λολάκης, Θυριάκης, Γιορδαμνής, Χάσκας, Παρτσακουλάκης (Έπαιξαν και οι Κ. Γιωργαντάς, Πετράς, Μακίδης, Καντίνος και Σαβέλος)
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Καρπαθίου, Κατταβενός, Νικολίστης, Τριανταφύλλου, Σάββας, Προβιάς, Κατσαράς, Κώστας, Ευθυμίου, Κάβρουρας, Ροδίτης (Έπαιξαν και οι Σώτας, Τζόρτζ και Παπαθεοδώρου)
ΕΥΚΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Μπορεί ο Ευκής να ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερος, όμως ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του Γιωργαντά και τελικά κέρδισε το παιχνίδι.
Στο 18’ ο Γιορδαμνής έβγαλε βαθιά μπαλιά στον Κ. Γιωργαντά ο οποίος πλάσαρε και έκανε το 0 – 1.
Στο 47’ ο Λολάκης από τα δεξιά έκανε σέντρα σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (0 – 1)
Στο 27’ ο Β. Αγγελής έκανε σουτ από τα αριστερά στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Διακοδημητρίου
ΕΥΚΛΗΣ: Μαριετής, Κασέρης, Χατζηδημητρίου, Σαββάκης, Παπαστεργής, Μπερετούλης, Β. Αγγελής, Σιαναβέλης, Καραγιάννης, Λαός και Βάιος Αγγελής (Έπαιξαν και οι Γιακουμίδης, Μαγκανάς και Αραμπατζίδης)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιροδήμος. Παπαδημητρίου, Αρφαράς, Παστός, Μεγαλούδης, Γουμαράς, Πετράς, Θυριάκης, Γιορδαμνής, Χάσκας και Γεωργαντάς (Έπαιξαν και οι Διακοδημητρίου, Παρτσακουλάκης και Λολάκης)
-Τα παιχνίδια διαιτήτευσαν οι κ. Καραγιάννης, Δουλγέρης και Ατσικνούδας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments