Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Τιμή μου να παίζω για αυτή την ομάδα!»

«Τιμή μου να παίζω για αυτή την ομάδα!»

7
papadimitris manolis
Dodekanisos

Πεπεισμένος πώς η ομάδα του Διαγόρα θα παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο news12 ο υψηλόσωμος αμυντικός των «κυανέρυθρων» Μανώλης Παπαδημήτρης. Ο έμπειρος στόπερ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων πως είναι τιμή για τον ίδιο να φοράει την φανέλα του Διαγόρα, όπως επίσης και στο ότι ο «γηραιός» είναι ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Ποιές είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την μέχρι τώρα προετοιμασία;
«Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές διότι διαθέτουμε ένα πολύ καλό ρόστερ με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες. Στόχος της ομάδας είναι να δέσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα ώστε να δημιουργήσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα».
Ποιός είναι ο λόγος που αποφάσισες να επιστρέψεις στον σύλλογο;
«Πρώτα απ΄ όλα ο Διαγόρας είναι μία ιστορική ομάδα και είναι τιμή μου να παίζω για αυτήν. Δεύτερον στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι με τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, κυρίως ο προπονητής μου Ανδρέας Σταύρου τον οποίος εκτιμώ ιδιαίτερα και σαν προπονητή αλλά και σαν άνθρωπο».
Πιστεύεις πως η ομάδα θα εμφανιστεί έτοιμη την χρονική περίοδο που χρειάζεται;
« Ναι θα είμαστε έτοιμοι διότι καθημερινά δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και πιστεύω πώς αυτό θα βγει στην έναρξη του πρωταθλήματος».
Θεωρείς πως έφτασε η ώρα της επιστροφής του Διαγόρα στις Εθνικές κατηγορίες;
« Ο Διαγόρας δεν γίνεται να βρίσκεται μακριά από τις Εθνικές κατηγορίες, γι΄αυτό εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».
Μία υπόσχεση για τον κόσμο του Διαγόρα:
« Ο κόσμος του Διαγόρα έχει χορτάσει τα τελευταία χρόνια από υποσχέσεις. Εμείς φέτος είμαστε έτοιμοι να τις κάνουμε πραγματικότητα και αυτό το εννοώ, ο στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ΄Εθνική. Θα ήθελα να πω στον κόσμο πώς αυτό το έχουμε αυτοσκοπό και θα τον πετύχουμε να είναι σίγουρος. Εμείς το μόνο που του ζητάμε είναι να είναι δίπλα μας όπως κάνει πάντα».

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ghraioteros
Ghraioteros
7 years ago

Ase mas re k esu tha ksexasoume @@@@@@@@@@@@@@@@@@ alla me ta lefta ola ksexniountai..kuriws stous vlakes tous dikous nas sthn dioikish to lew gt esas sas kanei magkes o staurou..oso gia to prwtathlima to kserw oti tha to paroume afou den emeine antipalos. Ara tzampa magkes pali orismenoi..alla an den to paroume???

δεν ξεχνω
δεν ξεχνω
7 years ago

Να κάνετε άγαλμα τον σταυρού.αλλα βρίσκει και τα κάνει.τωρα θυμήθηκαν όλοι τον ιστορικό.βρε ουστ.η μεγαλύτερη τιμωρία σας θα ήταν να παιξετε β τοπικού,αλλα έχουμε μπλέξει στην διοίκηση με χοντρούς.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΝΟΒΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΝΟΒΑΣ
7 years ago

re zoa den pate na sxoliasete se kanena sait me apoxrositis areskias sas???
enomenos o kosmos gia tin ANODO!

χρηστός μπατζινιλας
χρηστός μπατζινιλας
7 years ago

[quote name=”ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΝΟΒΑΣ”]re zoa den pate na sxoliasete se kanena sait me apoxrositis areskias sas???
enomenos o kosmos gia tin ANODO![/quote]
Άλλο ο κόσμος,αλλο τα παιχτακια.μην μπερδευεσε.

makis
makis
7 years ago

[quote name=”δεν ξεχνω”]Να κάνετε άγαλμα τον σταυρού.αλλα βρίσκει και τα κάνει.τωρα θυμήθηκαν όλοι τον ιστορικό.βρε ουστ.η μεγαλύτερη τιμωρία σας θα ήταν να παιξετε β τοπικού,αλλα έχουμε μπλέξει στην διοίκηση με χοντρούς.[/quote]
dikio exeis sta perisotera alla kai me adynatous pou eixame mpleksei,kai me kotsides kai mytogkes kai giatrous anodo den eidame.

δεν ξεχνω
δεν ξεχνω
7 years ago

Χωρίς να τους δικαιολογω,αυτοι τουλάχιστον χτυπούσαν γροθιές στο μαχαίρι.ηξεραν το τόπι.και δεν πληρωνωντουσαν.

makis
makis
7 years ago

[quote name=”δεν ξεχνω”]Χωρίς να τους δικαιολογω,αυτοι τουλάχιστον χτυπούσαν γροθιές στο μαχαίρι.ηξεραν το τόπι.και δεν πληρωνωντουσαν.[/quote]
ama to ikseran to topi den tha volodername tosa xronia sto topiko.toulaxiston tora enas vazei ta lefta kai exei kanei tis epiloges tou kai tis plironei apo tin tzepi tou oxi me diarkeias kai xorigies triton.