Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Θετικό το πρώτο τεστ για τον Άρη

Θετικό το πρώτο τεστ για τον Άρη

0
aris
Dodekanisos
Θετικό ήταν το πρώτο τεστ για την ομάδα του Άρη Αρχαγγέλου που κέρδισε  χθες σε φιλική αναμέτρηση  2-0 την Δόξα Ψ, αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνει από πέρυσι ο προπονητής Στάθης Φαρμακίδης.Απ’ την άλλη οι γηπεδούχοι δειξαν καλά στοιχεία ,σαν  δείγμα της δουλειάς των δέκα ημερών του Μιχάλη Κυπριώτη στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Οι “κιτρινόμαυροι” ήλεγχαν πλήρως το παιχνίδι και στα δύο ημίχρονα με τη Δόξας να ανταποκρίνεται το πρώτο εικοσάλεπτο στις απαιτήσεις του αγώνα, όμως στη συνέχεια δεν άντεξε να κρατήσει ανέπαφη στην εστία της αφού δέχθηκε γκολ από τον έγχρωμο ποδοσφαιριστή Γκίσο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι  Αριανοί πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με το οποίο επισφράγισαν την ανωτερότητα τους στον αγωνιστικό χώρο. Η ένταση ωστόσο δεν έλειψε από την αναμέτρηση που λίγο ακόμα και η κατάσταση θα ξέφευγε όταν στο  38′  ο Κοτσίκος έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Σταμούλη, με τους Ψιθενούς να διαμαρτύρονται από ώρα για σκληρό παιχνίδι από πλευράς φιλοξενουμένων. Ο Κώστας Καραγιάννης που ήταν διαιτητής της αναμέτρησης δεν σύνταξε φύλλο αγώνος, ούτε κάρτες είχε μαζί του, επομένως ούτε και τιμωρία σε περίπτωση που το σκηνικό γινόταν “ροκ”.  Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο της  Ψίνθου βρέθηκε και αρκετός κόσμος, προκειμένου να παρακολουθήσει κατά κύριο λόγο τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα των ομάδων και δεύτερον να πάρει μια πρώτη εικόνα της αγωνιστικής κατάστασης. Παρόν στον αγώνα έδωσε τόσο ο Αντώνης Ξύππας που πρόσφατα έκανε εγχείρηση στους κοιλιακούς και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, καθώς και οι Τσελεπίδης ,Κοντόγιαννος που δεν αγωνίστηκαν. Καλές εντυπώσεις άφησε ο Μπεκάσης που δοκιμάζεται από τον Στάθη Φαρμακίδη καθώς και ο Τάσος Παλάζης που αποχώρησε προ ημερών από την ομάδα του Απόλλωνα Α. Απόντες από τους “κιτρινόμαυρους” ήταν και οι Δημητριάδης , Γιωργάς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Φάσεις /γκολ

4′ Με γροθιές έδειωξε ο Μπεκιάρης το κόρνερ του Ορφανού Β. από δεξιά.
6′ Μετά από σέντρα του Λαμπριανού , ο Μαρκόπουλος έπιασε την κεφαλιά χτύπησε στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίχτης με δεύτερη προσπάθεια προσπάθησε να τελειώσει τη φάση αλλά δε μπόρεσε να νικήσει τον Δημητρίου.
12′ Στην αγκαλιά του Μπεκιάρη κατέληξε το μακρινό σουτ του Σταμούλη.
16′  Ο Λυριστής έφυγε από αριστερά , έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Γκίσο και με δεύτερο σουτ έστειλε τη μπάλα ξυστά από το δεξί δοκάρι.
20′ To 0-1  έγινε από σέντρα του Λαμπριανού και σουτ του Γκίσο σε κενή εστία.
22′ Ο Παπαοικονόμου έφυγε από αριστερά πάσαρε στο κέντρο τον Λαμπριανό, ο Λαμπριανός με τη σειρά του τον Θρήσκο ο οποίος δεν έπιασε καλά το κοντρόλ και η μπάλα έφυγε άουτ.
32′ Ο Μαρκόπουλος έκανε παράλληλη πάσα στον Παπαοικονόμου που προσπάθησε “κρεμάσει” τον Χρυσανθή αλλά η μπάλα πήρε περισσότερο ύψος  από το επιθυμητό και έφυγε πάνω απ’ τα δοκάρια.
34′ Ο Παπαοικονόμου έφυγε από δεξιά, έβγαλε σέντρα στον Λαμπριανό στην απέναντι πλευρά, ο Λαμπριανός έκανε αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δημητρίου που έκλεισε έξυπνα τη γωνία του
43′ Ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι πέρασε το περίτεχνο σουτ του Μαρκόπουλου από πλάγια θέση.
48′ Μετά από σέντρα του Γκίσο,  ο Μαρκόπουλο την πάσα στον Παπαοικονόμου ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή και ανάγκασε τον Χρυσανθή σε εντυπωσιακή εκτίναξη.
51′ Μόλις άουτ πέρασε το σουτ του Μαρκόπουλου μετά από ατομική προσπάθεια.
67′ Ο Ορφανός Β. κέρδισε φάουλ στο ύψος της περιοχής και λίγο δεξιά, το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βαρέλη που πήδηξε και έδειωξε με τα ακροδάχτυλα.
68′ Από σέντρα του Παπαοικονόμου , ο Μαρκόπουλος με προβολή έκανε το 0-2.
79′ Ο Βαρέλης έδειωξε ενστικτοδώς σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Κυριαζή από πλάγια θέση.
85′ Ο Άρης ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μπεκάση , αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Διακριθέντες από την ομάδα της Δόξας ήταν οι Στάππας, Λυριστής με τους νεαρούς Τσούλλο Γ. τ Μ. και Καρίκης Γ. να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις. Από τον Άρη ξεχώρισαν οι Παπαοικονόμου, Λαμπριανός, Μαρκόπουλος, Γκίσο με τον νεαρό Στάτη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση.

Δόξα Ψ.: Δημητρίου, Μοσχής, Σταμούλης, Τσούλλος Γ., Βιτσέντζος, Ορφανός Μ., Λυριστής, Στελλάς, Ορφανός Β., Στάππας, Κωστομοίρης Δ. Επίσης έπαιξαν και οι Χρυσανθής, Στελλάς Π., Χάλαντας,  Καρίκης , Κωστομοίρης Γ., Κωστομοίρης Α., Ευθυμίου, Τσούλλος Γ. τ Μ. , Κύπουλας και Κυριαζής.

Άρης Α.: Μπεκιάρης, Παπαοικονόμου Δ., Μαρκόπουλος, Χατζηνικόλας, Μάκρας, Θρήσκος, Δημητρούλης, Μπεκάσης, Κοτσίκος, Λαμπριανός, Γκίσο. Έπίσης έπαιξαν και οι Μαγιόγλου, Στάτης, Βαρέλης, Σακελλάρης, Παλάζης, Λάμπρου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments