Αρχική Αθλητικά νέα Θερμή υποδοχή για τον Έρικσεν στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ

Θερμή υποδοχή για τον Έρικσεν στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ

0
Dodekanisos

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πέρασε πάλι το κατώφλι του προπονητικού κέντρου της Ίντερ, μετά από το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που είχε υποστεί. 

Είναι γεγονός! Ο Έρικσεν επέστρεψε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ίντερ το πρωί της Τετάρτης (4/8). Την είδηση γνωστοποίησε ο Ιταλικός σύλλογος μέσω των μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Οι συμπαίκτες του, επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Δανό. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανάρτησε η Ίντερ στο twitter, τον υποδέχθηκαν με αγκαλιές, φιλιά και πολλά χειροκροτήματα. 

Στην ανακοίνωση τους οι «νερατζούρι» γνωστοποίησαν πως ο Έρικσεν θα αρχίσει άμεσα αποθεραπεία. Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει προτάθηκε από Δανούς ιατρούς στην Κοπεγχάγη. Μάλιστα είναι και εκείνοι που θα συντονίσουν επίσης, την κλινική παρακολούθηση. Το ιατρικό τιμ της Ίντερ φυσικά θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους γιατρούς του Διεθνή μέσου, ώστε να έχουν πλήρη εικόνα και ενημέρωση για την εξέλιξη της υγείας του. 

Θυμίζουμε πως ο Έρικσεν πλέον ζει με έναν αυτόματο απινιδωτή στην καρδιά του. Καθώς έχουν περάσει μόλις δύο μήνες από την δύσκολη περιπέτεια υγείας του στο EURO 2020, όταν υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο ματς της Δανίας κόντρα στη Φινλανδία.

Το αν θα του επιτραπεί να αγωνιστεί στην Serie A ακόμα παραμένει άγνωστο. Διότι η συσκευή δεν επιτρέπεται στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Τουλάχιστον αυτό είχε ισχυριστεί ο ιατρός της επιτροπής της Ιταλικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Φρανσέσκο Μπρακονάρο. Βέβαια αυτό που προέχει τώρα είναι η αποκατάσταση της υγείας του Δανού. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments