Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Θέμα χρόνου η παραμονή»

«Θέμα χρόνου η παραμονή»

3
10
Dodekanisos

Αισιόδοξος ότι η παραμονή είναι θέμα χρόνου για την ομάδα του μετά την χθεσινή σημαντική νίκη επί της ΑΕ Λέρου είναι ο τεχνικός της Δόξας Ψίνθου Μιχάλη Μανωλάς. Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε στο news12 τόνισε τα εξής:
«Πιστεύω ότι η ομάδα δείχνει ένα καλό πρόσωπο στα τελευταία μας παιχνίδια. Δείχνει πολύ καλύτερα στοιχεία. Βάση αυτής της εικόνας θεωρώ ότι δεν δικαιούμασταν να είμαστε στα play out. Από τη στιγμή που μπήκαμε όμως σε αυτή τη διαδικασία πρέπει να παλέψουμε. Παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν, καταφέραμε να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και στο παιχνίδι με την ΑΕ Λέρου. Βρεθήκαμε μάλιστα πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ και για τον λόγο αυτό μας δόθηκε η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και ορισμένους νεαρούς παίκτες».
Ο τεχνικός της Δόξας πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Η νίκη στο χθεσινό παιχνίδι μας έδωσε ένα σημαντικό- αβαντάζ και πλέον μπορώ να πω ότι είμαστε πολύ κοντά στην παραμονή μας στην κατηγορία. Είναι ουσιαστικά θέμα χρόνου για τη Δόξα. Είμαι σίγουρος ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα γίνουμε σίγουρα σοφότεροι, προκειμένου να μην επαναλάβουμε και στο μέλλον τα ίδια λάθη».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis
Giannis
10 years ago

Gia tin spintho Kalos eisai Kai Pali to idio podosfairo aeroporia ante na doyme pâté to podosfairo mprosta. Kai Tin doxa orfane vasili xipna

Xrysos Stamatiou
Xrysos Stamatiou
10 years ago

Εσύ άμπαλε που βγαίνεις ανώνυμα και κατηγορείς τον Μιχάλη Μανωλά, μάθε πρώτα ποιος είναι, που έχει παίξει και μετά να κάνεις την κριτική σου.
Εγώ προσωπικά που τον είχα προπονητή έχω να πω μόνο τα καλύτερα για εκείνον και σαν προπονητή και σαν άνθρωπο…

Nikolas
Nikolas
10 years ago

Ασχετε Γιαννη φενεται το ποσο ασχετος εισαι απο ποδοσφαιρο…Η ψινθος ειναι μια ιστορικη τοπικη ομαδα του νησιου και παιζει με δικα της παιδια και οχι με μισθοφορους και δεν μπορεις να κρινεις εσυ το προπονητη που δουλευει πανω σε αυτα τα παιδια..Και η ομαδα δεν αποτελειται μονο απο εναν παιχτη αλλα απο το συνολο και δυστηχως για εσας η δοξα το εχει το συνολο!!