«Θέλουμε συνεργασίες με χώρες που πρεσβεύουν την ανεξάρτητη ανάπτυξη τους»

0
Dodekanisos

To «πράσινο φως» για συνεργασία της Ρωσίας με όλα τα κράτη τα οποία έχουν σαν στόχο τους να υπερασπιστούν τα συμφέροντα τους άναψε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας σε ένα στρατιωτικό φόρουμ, «Στρατός 2023».

«Η Ρωσία είναι ανοιχτή στην εμβάθυνση της ισότιμης τεχνολογικής εταιρικής σχέσης και αμυντικής συνεργασίας με άλλες χώρες, δηλαδή με όλες εκείνες που επιδιώκουν να προστατεύσουν τα εθνικά τους συμφέροντα και την ανεξάρτητη πορεία ανάπτυξής τους και πιστεύουν ότι είναι ζωτικής σημασίας να καταβληθούν κοινές προσπάθειες για την οικοδόμηση ενός συστήματος ισότητας», επεσήμανε ο Πούτιν. Ο Ρώσος ηγέτης τόνισε ότι το φόρουμ έχει αναγνωριστεί ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις προηγμένου στρατιωτικού εξοπλισμού στον κόσμο, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη των πολύπλευρων δεσμών της Ρωσίας με άλλες χώρες.
Ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε επίσης ότι το επιχειρηματικό πρόγραμμα του φόρουμ, το οποίο θα περιλαμβάνει 250 εκδηλώσεις, είναι αφιερωμένο σε τρόπους ανάπτυξης της αμυντικής βιομηχανίας και ανάπτυξης τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης.
«Η Ρωσία έχει πολλά να προσφέρει σε αυτούς τους πολλά υποσχόμενους τομείς. Η αγορά προϊόντων μας που περιλαμβάνουν τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης συνεχίζει να αυξάνεται κάθε χρόνο. Χαιρόμαστε επίσης που βλέπουμε έναν αυξανόμενο αριθμό ξένων αμυντικών εταιρειών να συμμετέχουν στο φόρουμ. Πέρυσι, 32 επιχειρήσεις παρουσίασαν τα προϊόντα τους εδώ και φέτος, ο αριθμός είναι 82», διευκρίνισε ο Πούτιν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments