Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Θέλει Σπανό και ο Απόλλωνας!

Θέλει Σπανό και ο Απόλλωνας!

5
spanos manolis
Dodekanisos

Μετά από τον Διαγόρα άλλη μια ομάδα της Ρόδου ενδιαφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του news12 για την απόκτηση του Μανώλη Σπανού, πρόκειται για τον Απόλλωνα Καλυθιών ο οποίος έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή . Οι Απολλωνιστές έχουν κάνει κάποιες επαφές με τον νεαρό μεσοεπιθετικό ωστόσο η περίπτωσή του φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη διότι και άλλες ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον παίκτη να έχει τον τελευταίο λόγο για το που θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ο φιλαθλος
Ο φιλαθλος
7 years ago

Σιγά μην τον μοιράζουν Ολυμπιακός Παναθηναϊκός και ΑΕΚ !!
Οτι θέλετε γράφετε απορώ που τα βρίσκεται !

mode
mode
7 years ago

[quote name=”Ο φιλαθλος”]Σιγά μην τον μοιράζουν Ολυμπιακός Παναθηναϊκός και ΑΕΚ !!
Οτι θέλετε γράφετε απορώ που τα βρίσκεται ![/quote]

Καλησπέρα αγαπητέ φίλε. Στείλε μας το email σου για να σε ρωτήσουμε την επόμενη φορά πριν γράψουμε για να είμαστε εντάξει!

Ο Φιλαθλος
Ο Φιλαθλος
7 years ago

Καλησοερα αγαπητε Δημητρη Νομιζω οτι κατι ειναι καπως υπερβολικα τα δημοσιεύματα. Παντως εαν εχω καποια έγκυρη πληροφορηση θα σας ενημερώσω και πιστέψτε με θα ειναι και έγκυρη και έγκαιρη .

mode
mode
7 years ago

[quote name=”Ο Φιλαθλος”]Καλησοερα αγαπητε Δημητρη Νομιζω οτι κατι ειναι καπως υπερβολικα τα δημοσιεύματα. Παντως εαν εχω καποια έγκυρη πληροφορηση θα σας ενημερώσω και πιστέψτε με θα ειναι και έγκυρη και έγκαιρη .[/quote]
Καλησπέρα και πάλι αγαπητέ φίλε ανώνυμε. Τίποτα υπερβολικό δεν γράφουμε. Γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ ότι είναι στα πλάνα του Απόλλωνα ο παίκτης. Εξάλλου γιατί θα πρέπει να θεωρείται κάτι τέτοιο υπερβολικό; Δεν έχω καταλάβει…Όπως και να έχει και εμείς θέλουμε να γράφουμε έγκυρα και καθημερινά προσπαθούμε να το επιτύχουμε. Να είσαι σίγουρος γι΄αυτό. Τώρα αν δεν σου αρέσει είναι δικαίωμα σου. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα όμως να μας λες πως γράφουμε ότι θέλουμε. Δεν τα βγάζουμε από το κεφάλι μας…

TIMΩΡΟΣ
TIMΩΡΟΣ
7 years ago

TO δημοσιευμα ειναι εγκυρο φιλαθλε εισαι εκτος τοπου κ χρονου!!!