Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Θέλει πολλή δουλειά ακόμα

Θέλει πολλή δουλειά ακόμα

1
rodos_foivos1
Dodekanisos
Παίζοντας καλύτερα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Φοίβος κέρδισε τη Ρόδο στο Δημοτικό Στάδιο με 2 – 0 και ξεκίνησε έτσι με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι «πράσινοι» του Μιχάλη Χαρίτου έδειξαν ότι θέλουν ακόμα πολύ δουλειά προκειμένου να φθάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Στο πρώτο εικοσάλεπτο πάντως το παιχνίδι ήταν σχεδόν ισορροπημένο ενώ από εκεί και πέρα και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φοίβος επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό του στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 34’ ο Δελαπόρτας έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Καρίκης από το δεύτερο δοκάρι με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0 – 1)
Στο 50’ μετά από ωραία αντεπίθεση και βαθιά μπαλιά του Νίκου Ορφανίδη, ο Μαθιός με ένα εξαιρετικό πλασέ πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.
Ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού αφού απέφυγε και τον Σαββιδάκη κατάφερε να πλασάρει άουτ στέλνοντας τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Καλή ήταν η διαιτησία του Πατσιόπουλου (Στέργος Γιακουμάκης, Φιλιππάκου)
ΡΟΔΟΣ: Σαββιδάκης, Σώτα (78’ Παπασταμάτης, Καμπούρης (59’ Καντιμοίρης), Καλημέρης (68’ Νασσόπουλος), Κατσαράς, Σκαφίδας, Καστρουνής, Ευγενικός, Αμπελάς
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Νίκος Ορφανίδης (79’ Πεταυράκης), Φωτεινής, Δελαπόρτας, Τζαφέρης, Τζιβίλογλου (59’ Θεοδοσίου), Αξιώτης, Καρίκης (59’ Σωκράτης Ορφανίδης), Μαθιός, Λαμάϊ, Μπιλιάςrodos_foivos2
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
epsd
epsd
11 years ago

sigxaritiria stin epsd gia to keklismenon ton thiron paixnidi xaxaxaxaxa exoun plaka