Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Θα το ξανασκεφτεί να δαγκώσει αστυνομικούς, ο Σκοπιανός που ”κυριεύτηκε” από πνεύμα

Θα το ξανασκεφτεί να δαγκώσει αστυνομικούς, ο Σκοπιανός που ”κυριεύτηκε” από πνεύμα

0
Dodekanisos

Με είκοσι μήνες φυλάκισης τιμωρήθηκε από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου, ένας 30χρονος σκοπιανός που, μεταξύ άλλων, δάγκωσε τρεις αστυνομικούς στην Παλαιά Πόλη της Ρόδου.

Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου 17 Ιουνίου, στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, όπου ο μεθυσμένος αλλοδαπός άνδρας προκαλούσε φασαρίες και έφτασε στο σημείο να χοροπηδάει ημίγυμνος σε τραπέζι εστιατορίου. Όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν, εκείνος άρχισε να τους δαγκώνει!

Ο 30χρονος τελικά συνελήφθη αφού προκάλεσε ελαφρά τραύματα στου αστυνομικούς και οδηγήθηκε με περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα, κατηγορούμενος για εξύβριση, απειλή, αντίσταση, φθορές  και απλές σωματικές βλάβες.

Κατά την απολογία του ενώπιων του δικαστή, ο σκοπιανός δήλωσε πως «κυριεύτηκε από ένα πνεύμα» με αποτέλεσμα να μην ελέγχει τις πράξεις του.

Ωστόσο, την επόμενη φορά που θα ”ξανακυριευθεί” από πνεύμα μάλλον θα είναι πιο ήσυχος γιατί  η ποινή των 20 μηνών  φυλάκισης, σύμφωνα με πληροφορίες δεν του άρεσε καθόλου.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments