Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Θα σεβαστούμε όλες τις ομάδες, όμως ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα»

«Θα σεβαστούμε όλες τις ομάδες, όμως ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα»

0
Dodekanisos

Αποφασιμένος να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει με την φανέλα του Ιάλυσου στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο News12.gr ο Κώστας Τσούπρος.

Ο έμπειρος αμυντικός ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί για λογαριασμό και της ΑΕΚ μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας, τον Αλέξη Αλεξιάδη αλλά και τους ανθρώπους του συλλόγου, ενώ παράλληλα έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πως βλέπεις την έως τώρα προετοιμασία και τι είναι αυτό που σου έχει κάνει εντύπωση από την ομάδα;

«Όλα τα παιδιά προετοιμαζόμαστε σκληρά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι, πως στην ομάδα υπάρχει καλό κλίμα, γεγονός που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Ποιοί είναι οι στόχοι που έχετε θέσει σαν ομάδα, αλλά και ποιοί οι δίκοι σου ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής;

«Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και μόνο αυτό. Η ομάδα διαθέτει αρκετούς καλούς παίκτες με ποιότητα και εμπειρία στην κατηγορία. Ο δικός μου στόχος είναι να βοηθήσω τον Ιάλυσο να διεκδικήσει τον στόχο που έχει θέσει».

Πόσο σημαντικό είναι για εσένα το γεγονός πως στον Ιάλυσο αγωνίζονται και οι Τσουμάγκας, Πόποβιτς και Ρίκκα, παιδιά με τα οποία έχετε παίξει μαζί και στην ΑΕΚ;

«Ναι σίγουρα είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως είμαστε και πάλι συμπαίκτες. Πιστεύω πως αυτό με βοηθάει να προσαρμοστώ και γρηγορότερα στο νησί αλλά και στην ομάδα».

Ποιά είναι η άποψη σου για τον Αλέξη Αλεξιάδη, αλλά και για την διοίκηση του συλλόγου;

«Με τον coach είχαμε παίξει αντίπαλοι και πέρσι με την ομάδα των Τρικάλων. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και με την δουλειά του, αλλά και με την δική μας δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Βρίσκομαι λίγο καιρό στον Ιάλυσο και τώρα αρχίζω και μαθαίνω τους ανθρώπους. Αυτό που έχω καταλάβει όμως είναι πως όλοι τους στην διοίκηση είναι μια καλή παρέα – οικογένεια και δίνουν τα πάντα για την ομάδα».

Πιθανότατα στον όμιλο τον οποίο θα αγωνιστεί ο Ιάλυσος θα βρεθούν και μεγάλες Αθηναϊκές ομάδες, όπως η Προοδευτική, ο Ιωνικός και ο Εθνικός. Θεωρείς πως ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός;

«Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στον στόχο μας, όλα είναι εφικτά. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και διαθέτουν μεγάλη ιστορία. Εμείς θα τις σεβαστούμε αλλά όλα παίζονται μέσα στο γήπεδο. Δεν έχουμε να βοβηθούμε τίποτα εάν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο του Ιάλυσου.

«Τους θέλουμε μαζί μας, να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments