Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Θα κυνηγήσει τη νίκη

Θα κυνηγήσει τη νίκη

0
diagoras_agrotikos2
Dodekanisos
Θα κυνηγήσει την νίκη και τους τρεις βαθμούς ο Διαγόρας στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, θέλοντας όπως είπε κι ο πρόεδρος του Δημήτρης Λερογιάννης, να επικεντρωθεί το ενδιαφέρον του στην κατάκτηση  μιας από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέη οφ, στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι κυανέρυθροι θέλουν μέχρι το τέλος της φετινής τους πορείας, να κρατήσουν ψηλά την αξιοπρέπεια τους, αλλά και να δείξουν παρά τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα, πώς δίκαια βρίσκονται στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι δυο αγώνες σερί στην έδρα, δεν έβγαλαν το αποτέλεσμα που έπρεπε. Αντί έξι βαθμών ο Διαγόρας πήρε ένα μόνο κι αυτό τον έριξε κάτω από την τρίτη θέση. Ξεκινάει συνεπώς από την Κυριακή, μια προσπάθεια ανασύνταξης δυνάμεων, με σκοπό να κρατηθεί η ομάδα ψηλά και να διεκδικήσει μέχρι το τέλος τον στόχο της. Σήμερα (Πέμπτη) οι κυανέρυθροι πήγαν με τον Πέτρο Ρουτζιέρη στο βοηθητικό, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής, αλλά δεν είναι εύκολη η αποστολή τους  καθώς τα προβλήματα είναι πολλά.
-Οι Ζόζεφ Αγκιρίμπα και Μαρτσέλο Γκούτμαν, προπονήθηκαν κανονικά κι έθεσαν τους εαυτούς τους  στην διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα της Κυριακής.  
-Στο μάτς αυτό όμως  δεν θα αγωνισθεί ο Γιώργος Σαλαμαστράκης, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με τον Αγροτικό Αστέρα και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο έμπειρος μεσοαμυντικός δεν γυμνάσθηκε χθες, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και με αφορμή και το γεγονός πώς δεν παίζει την Κυριακή, προτιμήθηκε  να ξεκουραστεί. 
-Δεν θα παίξει ακόμα  ο Παναγιώτης Σπάρταλης, ο οποίος εξέτισε  με την Ηλιούπολη την ποινή της αγωνιστικής από την αποβολή του, ενώ στον Εύοσμο θα εκτίσει ακόμα μια.
-Στη σημερινή προπόνηση δεν πήρε μέρος  ο Στάθης Προβατίδης, ο οποίος θα μείνει εκτός αγώνων για δυο αγωνιστικές πέρα από το ότι είναι τραυματίας  Ο ποδοσφαιριστής θα εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με τον Αγροτικό Αστέρα και τον Πιερικό.
Οι κυανέρυθροι εξακολουθούν παρά τα προβλήματα τους να διατηρούν την αισιοδοξία τους και να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατόν στους αγωνιστικούς χώρους.
Αυτό θα κάνουν και στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα και θα προσπαθήσει κι εκείνος μέσα  από τους αγώνες που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος να πάρει τους βαθμούς θέλοντας με οποιονδήποτε τρόπο μείνει  Κατηγορία .
Η αποστολή του Διαγόρα είναι δύσκολη, αλλά οι κυανέρυθροι έχουν δείξει σε πολλά παιχνίδια, πώς μπορούν να παίρνουν θετικά αποτελέσματα .Ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα γυμνάσει σήμερα και αύριο τους παίκτες του και θα ανακοινώσει την αποστολή αύριο μετά την τελευταία προπόνηση.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments