Αρχική Videos “Θα κάψουμε τα f16 του ΝΑΤΟ όπως κάναμε με τα Leopard!”

“Θα κάψουμε τα f16 του ΝΑΤΟ όπως κάναμε με τα Leopard!”

0

«Η Ρωσία αναγκάστηκε να ξεκινήσει μια στρατιωτική επίθεση στην Ουκρανία μετά την απόρριψη της για μια ειρηνική λύση στο Ντονμπάς». Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας στην ολομέλεια του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη. Μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα εξής:
«Οι λεγόμενοι εταίροι μας, έχουν δημοσίως αρνηθεί να διευθετήσουν τη σύγκρουση με ειρηνικά μέσα. Και αυτό μας ανάγκασε να χρησιμοποιήσουμε τις ένοπλες δυνάμεις για να τερματίσουμε αυτόν τον πόλεμο.  Αποδείχθηκε ότι όταν υπέγραψαν τις συμφωνίες του Μινσκ, δεν ήθελαν να κάνουν τίποτα».

Σύμφωνα με τον Πούτιν, κατά τη διάρκεια του οικονομικού φόρουμ, οι ουκρανικές δυνάμεις προσπάθησαν να διαρρήξουν τις ρωσικές θέσεις στην περιοχή Zaporozhye, αλλά απέτυχαν. «Έχασαν πολλά τανκς, διεξάγεται μια μάχη εκεί αυτή τη στιγμή. Δεν νομίζω ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν καμία ευκαιρία εκεί, καμία απολύτως. Η Ουκρανία δεν έχει ακόμη πετύχει τους στόχους της σε κανέναν τομέα».

Ο Πούτιν προειδοποίησε ότι οι επιθέσεις στο Κρεμλίνο και στη συνοριακή περιοχή του Μπέλγκοροντ είναι απόπειρες να προκληθούν σοβαρά αντίποινα από τη Μόσχα. «Εάν καταστρέψαμε πέντε συστήματα Patriot κοντά στο Κίεβο, τι μας κοστίζει να καταστρέψουμε οποιοδήποτε κτίριο ή δομή στο Κίεβο; Τα μαχητικά αεροσκάφη F-16 του ΝΑΤΟ θα καούν στην Ουκρανία, όπως και τα άρματα μάχης Leopard», τόνισε χαρακτηριστικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments