Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Θα είναι πολύ δύσκολη η επιστροφή!”

“Θα είναι πολύ δύσκολη η επιστροφή!”

0
Dodekanisos

Ιδιαίτερα στεναχωρημένος από το γεγονός ότι δεν συνεχίζεται το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να έχει διαφοροποιηθεί και η ποδοσφαιρική καθημερινότητα, είναι και ο προπονητής της Αναγέννησης Έμπωνα Φιλήμονας Μιχαλάκης. Ο ίδιος, μιλώντας στο news12 τόνισε τα ακόλουθα:
«Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σημαίνει παιχνίδι και κατ’ επέκταση χαρά. Μέσα απ’ αυτό προσπερνάς τις καθημερινές δυσκολίες και στεναχώριες, για όλους εμάς ήταν τρόπος ζωής. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη παρούσα φάση, με το παγκόσμιο φαινόμενο covid-19 να έχει εισχωρήσει στη ζωή μας, θα έπρεπε να λειτουργεί ως διαφυγή και εκτόνωση, όμως όχι μόνο δεν υφίσταται αυτό αλλά δυστυχώς έχει γίνει ένα με αυτό. Άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για χαρά και εδώ αναρωτιέμαι πως μπορείς να πείσεις τους ποδοσφαιριστές να επαναλάβουν κάτι για το οποίο θα αιωρείται η αμφιβολία εάν μπορέσει να ολοκληρωθεί και πάλι, πως θα πείσεις τους παράγοντες να θυσιάσουν και πάλι χρόνο απ’ τη δουλειά τους και την οικογένειά τους; Δυστυχώς τίποτα δεν είναι όπως πριν».

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα, είπε τα εξής:
«Όσον αφορά τη δική μας ομάδα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Και αυτό διότι αρκετά παιδιά που δεν είναι από τη Ρόδο και ήταν φοιτητές εδώ, μετά το lockdown έχουν επιστρέψει στις οικογένειες τους. Επίσης κάποιοι άλλοι έχουν φύγει στο εξωτερικό για δουλειά. Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα μπορούν να επανέλθουν. Στις πρώτες τρεις αγωνιστικές η ομάδα μας έδειξε ένα πολύ πιο βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με την προετοιμασία και τα φιλικά. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών για παράδειγμα που θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί, παίζαμε χωρίς πέντε – έξι παίκτες πρώτης γραμμής και μπορέσαμε μέχρι και το 70’ να είμαστε μπροστά στο σκορ. Αυτό για εμάς λέει πολλά. Αλλά και τα σχόλια των προπονητών των άλλων ομάδων όπως του Παναγιώτη Ζούνη, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Αν το πρωτάθλημα συνεχιζόταν κανονικά θα φαινόταν στην πορεία και άλλο η βελτίωση μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments