Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό!»

«Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό!»

0
mperetoulis giannis
Dodekanisos

Την άποψη του πως ο Ευκλής Σορωνής θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο νέο πρωτάθλημα της Β’κατηγορίας εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο Γιάννης Μπερετούλης.
Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας τονισε:
«Η ομάδα του Ευκλή θα έχει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο όπως της αρμόζει άλλωστε.Είμαι βέβαιος πως η ομάδα θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι αποκτόντας παίκτες με μεγάλη εμπειρία που θα βοηθήσουν τον σύλλογο να πετύχει τον στόχο του.Επίσης πιστεύω πως ο βασικός κορμός της ομάδας θα παραμείνει,αλλά αυτό είναι θέμα της δοιήκησης και του προπονητή».
Για την προσφορά του στην ομάδα:
«Εγώ θα προσπαθήσω όπως πάντα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο και να βοηθήσω με την σειρά μου τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του».
Σε ερώτηση για το πως βλέπει τις κινήσεις των άλλων ομάδων και αν το νέο πρωτάθλημα μπορεί να είναι πιο ανταγωνιστικό από το προηγούμενο:
«Είμαι σίγουρος πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό από το προηγούμενο,διότι αρκετές είναι οι ομάδες που ενισχήθηκαν σημαντικά,περισσότερο από όλες η Κατταβιά η οποία δείχνει πως θα είναι ένας σκληροτράχυλος αντίπαλος».

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments