Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Tετράστερος” Φοίβος κόντρα στην Κατταβιά

“Tετράστερος” Φοίβος κόντρα στην Κατταβιά

0
Dodekanisos

 Νίκη με σκορ 4-1 επί της ΑΕ Κατταβιάς πέτυχε ο Φοίβος Κρεμαστής. Σκόραρε δις ο Νίκος Ορφανίδης, από ένα οι Γκινής και Μόσχος.

Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού, κράτησε την κατοχή και προσέφερε καλό θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο της Κρεμαστής. Μόλις στο 8’ ο Τζιβίλογλου έκανε την βαθιά μπαλιά με στόχο τον Νίκο Ορφανίδη και ο τελευταίος με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Παπαβεργή για το 1-0. Το 2-0 ήρθε πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 13΄όταν μετά από πάσα του Νίκου Ορφανίδη και λάθος της άμυνας, ο Μόσχος με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι παίκτες του Φοίβου συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο 33΄ πέτυχαν και τρίτο τέρμα με σκόρερ τον Φανούρη Γκινή, ο οποίος με ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Παπαβεργή. Το 4-0 πέτυχε ο Νίκος Ορφανίδης με κοντινή προβολή μετά από γύρισμα του Μόσχου. Η ομάδα της Κατταβιάς κατάφερε να μειώσει σε 4-1 στο 59’ χάρις σε ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ντούπη. Δοκάρι είχε στο 57’ Καλημέρης, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Πάππα στο 65’.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Καραγιάννης με βοηθούς τους κ. Τσέτσο και Πλάτση.

Συνθέσεις:

Φοίβος ( Σάββας Ορφανίδης) : Κεφάλας, Καραγεωργίου, Ορφανίδης Σ, Κυπριώτης, Θεοδοσίου, Χατζησάββας, Τζιβίλογλου, Ορφανίδης Ν, Γκινής, Μόσχος, Καλημέρης. Έπαιξαν και οι ( Ταφάνι, Μήλλιος, Πανταζόπουλος, Φωτεινής, Ντουλαϊ, Καστρινάκης, Μακρής).

ΑΕ Κατταβιάς ( Μανώλης Φρατζής) : Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Κιλασίν Κ, Αυγέρης, Σιέχ, Ανδρεόπουλος, Μαντινάος, Πάππα, Μήτρου, Κιλασίν, Ντούπης. Έπαιξαν και οι ( Νασόπουλος, Τραγάκης, Στεφανάκης, Κούτσι, Κουδούνης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments