“Τέτοιες ενέργειες ακρωτηριάζουν τη Δημοκρατία”

0
Dodekanisos

Εκτός της δεξίωσης που θα γίνει με αφορμή την 49η Επέτειο από την αποκατάσταση του Δημοκρατικού πολιτεύματος στη χώρα μας, αφήνει η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου το κόμμα «Σπαρτάτες». Και αυτό διότι δεν απέστειλε τη σχετική πρόσκληση στον πρόεδρο Βασίλη Στίγκα. Οι Σπαρτιάτες με επιστολή τους προς την πρόεδρο της Δημοκρατίας αναφέρουν τα εξής:

«Καταπατείται ο ακρογωνιαίος λίθος του Θεσμού της Δημοκρατίας, καθώς εκμηδενίζει την Ισονομία όλων των πολιτών, και απαξιώνει ευθαρσώς την αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική εκπροσώπηση χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι ψήφισαν αυτό το νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα, στις πρόσφατες δημοκρατικές εκλογές.
Τα «όρια» της Δημοκρατίας τα καθορίζουν οι νόμοι του Συντάγματος, και δε νοείται να τα υπερβαίνει ΚΑΝΕΙΣ. Η Ελλάδα φλέγεται και θα καταμετρά τις στάχτες της, όσο εσείς θα εκφωνείτε τον πανηγυρικό σας λόγο, κι ενώ θα συντρώγουν σολομό και θα χαριεντίζονται με άφθονη Spumante, ο κος Μητσοτάκης με τους κους Ανδρουλάκη, Δένδια, Φλώρο και λοιπούς, που παρακολουθούσε…
Κάποτε, θα έρθει ο καιρός, που ο λαός θα επιλέγει να τον κυβερνούν εκπρόσωποι, που θα ΤΙΜΟΥΝ το Έθνος των Ελλήνων, την ιστορία του, και την πραγματική ερμηνεία του όρου «Δημοκρατία», όπως μας την άφησαν κληρονομιά ο Κλεισθένης και ο Αριστοτέλης.
Πολύ λυπούμαστε για την απόφαση της Προέδρου της Δημοκρατίας να αποβάλλει από το Προεδρικό Μέγαρο διακόσιους πενήντα χιλιάδες Έλληνες πολίτες. Τέτοιες ενέργειες ακρωτηριάζουν τη Δημοκρατία, στη χώρα, που τη γέννησε!».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments