Αρχική Προγνωστικά Τετάρτη με 31 αγώνες στο μενού!

Τετάρτη με 31 αγώνες στο μενού!

1
sent miren
Dodekanisos

Όλος ο στοιχηματικός πλανήτης καταποντίστηκε χθες με το ματς της Λυών που εμφανίστηκε κατώτερη του αναμενομένου και παραδόξως έμεινε εκτός συνέχειας στο θεσμό του κυπέλλου. Εμείς δεν αποτελέσαμε εξαίρεση καθότι αλλιώς το’ χαμε «διαβάσει» το ματσάκι και οφείλουμε να το παραδεχτούμε. Έτσι λοιπόν είχαμε 3 στα 4 χθες , το πολυπόθητο ταμείο δεν ήρθε ποτέ αλλά αυτό σαφώς δεν άλλαξε κάτι στο ποσοστό επιτυχιών της στήλης που παρέμεινε ψηλά στο 64% με συνολικές σωστές επαληθεύσεις τις 365/574. Με εφόδιο την καλή και σωστή ψυχολογία περνάμε στις σημερινές μας προβλέψεις.

ΓΟΥ’Ι’ΝΕΑ ΙΣΗΜ. – ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ κωδ.119
Τα περιθώρια στένεψαν για την Μπουρκίνα Φάσο που στο προηγούμενο Κόπα Άφρικα ( 2013 ) είχε εξαιρετική εικόνα, παίρνοντας μέρος στον τελικό ( ήττα με 1-0 από Νιγηρία ). Οι διοργανωτές στο αγωνιστικό κομμάτι με διάφορες αλχημείες και εξωγενείς μεθόδους προσπαθούν να σώσουν την παρτίδα σε αυτό το κάκιστο από πλευράς οργάνωσης τουρνουά. Βέβαια δεν είναι αποκλειστικά ευθύνη δική τους η εικόνα που παρουσιάζει το φετινό Κόπα Άφρικα καθότι τελευταία στιγμή μετά την γνωστή υπόθεση του ιού Έμπολα, το Μαρόκο αρνήθηκε για λόγους προφανής την διεξαγωγή εκεί. Η διαφορά δυναμικότητας είναι αρκετά μεγάλη, τόσο που δεν αφήνει ελπίδες στην Γουϊνέα Ισημερινός και ανεξάρτητα από τα υπέρ της σφυρίγματα που είναι σχεδόν σίγουρο πως θα πάρει από την διαιτησία στο τέλος τους 3 βαθμούς θα κατακτήσει ο καλύτερος, ο ανώτερος. ( 2 ) 1,90. Το φετινό Κόπα Άφρικα να μου το θυμηθείτε θα έχει πάρα πολλά ( 2-3goal ) 1,70 σε σχέση με το 2013 που είχε 17/32. Φέτος με συμπληρωμένη ήδη την 1η αγωνιστική έχουμε 7 στα 8 !!

ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ κωδ.123
Στην παρούσα φάση αυτό που προέχει για την γηπεδούχο Σετούμπαλ είναι σαφώς το πρωτάθλημα και η σωτηρία της. Η φόρμα της Σετούμπαλ είναι η χειρότερη όλων στο πρωτάθλημα και ενδεικτικό είναι αυτό που καταγράφει ο αριθμοαναλυτής μας. Για κάθε 1 γκολ που πετυχαίνει η Σετούμπαλ δέχεται 4 γκολ. Με αυτή την αναλογία δεν περιμένουμε να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο και ειδικά τώρα που το κύπελλο δεν αποτελεί και προτεραιότητα της. Για την φετινή πολύ δυνατή Γκιμαράες η 4η θέση που κρατάει στην Λίγκα και τα 30-13 τέρματα μιλάνε από μόνα τους. ( 2 ) 1,90. 6/8 ( NGoal ) 1,70 για την κάθε ομάδα στηρίζουν την εναλλακτική μας πρόταση εδώ.

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΣΑΤΟΡΟΥ κωδ.124
Τεράστια διαφορά δυναμικότητας εδώ. Η ευρωπαία Γκινγκάμπ υποδέχεται την «μικρή» Σατορού που κόπτεται για την σωτηρία της στην ΓΑ2 και δεν έχει ούτε όρεξη ούτε δυναμική για να ακολουθήσει 2 στόχους. Η δε Γκινγκάμπ πάει στο ίδιο μοτίβο όπως και πέρυσι. Στόχος της, αφού ήδη έχει απομακρυνθεί από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, η έξοδος μέσω του κυπέλλου. Το έκανε πέρυσι και θα το προσπαθήσει και φέτος. Ελπίζει σε καλό πρόγραμμα, προέχει όμως να ξεπεράσει και μέσα στο γήπεδο την Σατορού. Αναμένουμε την Σατορού να «κατέβει» στο ματς με αρκετούς αναπληρωματικούς προφυλάσσοντας τους βασικούς της. Η Γκινγκάμπ δεν θα χαριστεί και ελπίζουμε με ευκολία και από πολύ νωρίς να πάρει κεφάλι στο σκορ. ( 1/1 ) 2,10. Αν και κύπελλο το ( Over ) 1,75 επιβάλλεται.

ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.138
Ναι ok σίγουρα εδώ το φαβορί είναι η φιλοξενούμενη Νταντί Γιουνά’ι’τεντ ,το θέμα μας είναι πόσο εύκολα θα έρθει αυτό το διπλό. Η αφλογιστία της Σεντ Μίρεν ειδικά στα εντός δεν της επιτρέπει να κάνει όνειρα για κάτι καλό. Όμως το τελευταίο δίμηνο η Νταντί Γιουν. δείχνει να δυσκολεύεται να καθαρίσει τα παιχνίδια και φαίνεται από τα αποτελέσματα και τον τρόπο που διαχειρίζεται τα ματς στα εκτός της. Διπλό μεν αλλά.. ( Χ/2 ) 4,30. Το ( ΗΜ Χ ) 2,10 σε μεγάλη τιμή θέλει μόνο 45 λεπτά για να μας πληρώσει.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
παίκτης Ροδιακού
παίκτης Ροδιακού
9 years ago

εννοείται 0/4 απλά οι εναλακτικές που προτείνεται έκατσε το g της γκικάμπ κ το χ ημίχρονο της νταντί….απλά όταν κάποιος διαθέτει ενα ποσό κ σας ακολουθεί δν τον πολυνοιάζει η εναλλακτικη….αρα 0/4 κ 2/4 η εναλακτικές…εντελώς φιλικά!!!!