Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τεστ πριν την σέντρα για τον Φοίβο (pics)

Τεστ πριν την σέντρα για τον Φοίβο (pics)

0
DSCN9783
Dodekanisos

Το τελευταίο του φιλικό έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Φοίβος Κρεμαστής με αντίπαλο την Κύπρο, την οποία κέρδισε με 3-0 ενώ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Ουσιαστικά ήταν ένα τεστ πριν την σέντρα του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι γηπεδούχοι κατά διαστήματα είχαν καλή απόδοση ιδιαίτερα μετά το πρώτο 15λεπτο όπου οι δύο ομάδες έκαναν και τις πρώτες αναγνωριστικές τους κινήσεις. Οι παίκτες του Μιχάλη Πολιά είχαν καλύτερη κυκλοφορία, πίεζαν ψηλά και είχαν την κατοχή της μπάλας στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Από την πλευρά της η ομάδα της Κύπρου, που έδωσε το πρώτο της φιλικό καθώς είναι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της, αγωνίστηκε συγκρατημένα, κοίταξε τα νώτα της και προσπάθησε να φτάσει στην περιοχή του αντιπάλου της με αντεπιθέσεις. Ο νέος προπονητής της Κύπρου Κώστας Παπαδόπουλος είχε αρκετές απουσίες στον πάγκο καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των παικτών δεν τους επιτρέπουν να ακολουθούν πλήρως τις προπονήσεις της ομάδας τους. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα και μόνο οι εξάρσεις των γηπεδούχων άλλαζαν τον ρυθμό του αγώνα. Το 1-0 για τον Φοίβο σημειώθηκε στο 25΄ , όταν ο Παλάζης απέφυγε τον τερματοφύλακα από τα αριστερά και πλάσαρε στην κενή εστία. Στο 45΄ο Χαρτοφύλλης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε σε πόδια αντιπάλων και άλλαξε πορεία, όμως πετάχτηκε γρήγορα ο Καραγεωργίου και με πλασέ πέτυχε το 2-0. Το 3-0 σημειώθηκε στο 87΄μετά από ωραία κάθετη πάσα του Καραγιάννη για τον Αναγνώστου και εκείνος με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Χρέη διαιτητή έκανε ο Κώστας Φτάκλας.
ΦΟΙΒΟΣ: Τόππος, Ντόστι, Ταφάνι, Παϊζάνο, Φελεγκάκης, Αξιώτης , Καραγεωργίου, Παλάζης, Ορφανίδης Ν., Ορφανίδης Σ., Χαρτοφύλλης.
Επίσης έπαιξαν και οι Ματακάκης, Μοντεσάντος, Καραγιάννης, Αναγνώστου, Πανταζόπουλος, Τσουβαλάς, Μάτσης
ΚΥΠΡΟΣ: Δραγατάκης, Γκλάβας, Μπάρτζος, Χιουσένι, Μπουμπούλης, Καστανίδης, Ροδίτης, Τσακμακίδης, Βασιλείου, Σκούμπρος, Γουλόπουλος.
Επίσης έπαιξαν και οι Αγγελόπουλος (Τ), Μακριάς, Αγγελάκης, Καρπαθάκης, Κρητικός, Αγγελίδης, Μπαρός, Καραπάντζος, Καρτάλης

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/a_katigoria/filika/foivos_kipros] width=[150] height=[150]}

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments