Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Τεστ» με τον Απόλλωνα Καλυθιών

«Τεστ» με τον Απόλλωνα Καλυθιών

10
rodos ippotes filiko
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών, τα εισιτήρια διαρκείας αλλά και το ξεκίνημα των τμημάτων της Ακαδημίας, εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος. Συγκεκριμένα:
«Αύριο στις 6μ.μ. είναι προγραμματισμένο το επόμενο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας. Θα είναι απέναντι στον Απόλλωνα Καλυθιών και θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Είναι ένα ακόμα «τεστ» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο τεχνικός Δημήτρης Σκούνας θα έχει την ευκαιρία για μια ακόμα φορά να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του προκειμένου να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση.
-Στο αυριανό φιλικό παιχνίδι, ο ΑΣ Ρόδος θα συνεχίσει και την διανομή των εισιτηρίων διαρκείας. Η μέχρι τώρα πώληση έχει πάει πάρα πολύ καλά, ωστόσο η ζήτηση εξακολουθεί να είναι αυξημένη. Όσοι ενδιαφέρονται λοιπόν, μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους της διοίκησης που θα είναι στο γήπεδο προκειμένου να τα προμηθευτούν.
-Ξεκίνησαν χθες το απόγευμα τις προπονήσεις τους ακόμα δυο τμήματα του ΑΣ Ρόδος. Πρόκειται για το projunior (παιδιά γεννηθέντα από το 2005 έως το 2007) και το junior (2003 και 2004). Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Θεόδωρος Σαχινίδης και Αντώνης Οικονόμου. Το παρών στην «πρώτη» που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, έδωσαν επίσης ο τεχνικός διευθυντής του ΑΣ Ρόδος Σάκης Ναλμπάντης και ο γενικός αρχηγός των Ακαδημιών του συλλόγου Παναγιώτης Ταρατίτας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Diagoras6
Diagoras6
9 years ago

Όταν γράφεται ανακοινώσεις να γράφεται το όνομα του γηπέδου που σας φιλοξενεί …ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΑΓΟΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!!!!!!

elafara
elafara
9 years ago

ΤΟ ΝΗΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΟΔΟΣ,ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ,ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, O ΔΗΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??????

Κακια Σκαλα
Κακια Σκαλα
9 years ago

Μόνοι σας βαφτίσατε το γήπεδο λες και σας το έφτιαξε…. ο Χρυσοχοιδης….
Οι Ιταλοί το έφτιαξαν για τους Ροδιτες. Το νησί το λένε Ρόδος και το γήπεδο είναι το δημοτικό στάδιο Ρόδου. Φιλοξενουμενοι είστε εσείς. Στην Αθήνα και στα χωράφια του παππου σου να κάνεις κουμάντο.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΟΣ

lolos
lolos
9 years ago

TI ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΛΙ!!! ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΛΕΓΕΤΑΙ…ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΡΟΔΟΥ “Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ” ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ…ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΕ ΣΑΣ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ!

Κακια Σκαλα
Κακια Σκαλα
9 years ago

Όταν οι Ιταλοί έφτιαξαν το στάδιο στην ΡΟΔΟ το ονόμασαν Arena del Sole. Αλλά είπαμε η ιστορία για σας είναι ότι σας συμφέρει Γυμναστικέ σύλλογε διαγορα.

aerosynodos
aerosynodos
9 years ago

[quote name=”elafara”]ΤΟ ΝΗΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΟΔΟΣ,ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ,ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, O ΔΗΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??????[/quote]
Η AEGEAN ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΤΗΣΗ 218 ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ. Η ΠΤΗΣΗ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 40 ΛΕΠΤΑ…ΚΤΛ.

ΡΟΔΟΣ 4
ΡΟΔΟΣ 4
9 years ago

ΜΑΘΑΙΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ:ΤΟ ΝΗΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΟΔΟΣ, ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ,ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΣΑΣ

Μια Ζωή ΡΟΔΟΣ
Μια Ζωή ΡΟΔΟΣ
9 years ago

[quote name=”Diagoras6″]Όταν γράφεται ανακοινώσεις να γράφεται το όνομα του γηπέδου που σας φιλοξενεί …ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΑΓΟΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!!!!!![/quote]
Τι έγινε;;; Είδαμε ότι ομάδα φέτος δεν έχουμε ούτε για πλάκα, και το ρίξαμε στην ονοματολογία και στην δήθεν εξυπνάδα και μαγκιά;;;; Λοιπόν πάρτε το απόφαση:ΕΝΑ ΝΗΣΙ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ…ΡΟΔΟΣ!!!!
Και οι φιλοξενούμενοι στο νησί είστε μάλλον εσείς….

giasemo
giasemo
9 years ago

ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΡΟΔΟΥ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ.
ΤΟ ΝΗΣΙ ΡΟΔΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!!!

diagoras -6-
diagoras -6-
9 years ago

re elafakia 10 atoma eiste pou thelete na alaxete kai to onoma…ainte giati sas filoxenoume kai sto voithitiko