Αρχική Αθλητικά νέα Τεσσάρα και δεύτερη θέση για τον Σταυρό Καλυθιών!

Τεσσάρα και δεύτερη θέση για τον Σταυρό Καλυθιών!

0
Dodekanisos

Για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Γυναικών του 7ου Ομίλου ο Σταυρός Καλυθιών επικράτησε του Φοινικά Καλλιθέας με 4-0. Και κλείνει τον πρώτο γύρου του πρωταθλήματος στην δεύτερη θέση με 12 βαθμούς και ακολουθεί με 9β. η Νίκη Γαλατσίου. Με μόλις μια ήττα η ομάδα του Γιάννη Τζουανάκη από τον Θρίαμβος Χαιδαρίου που βρίσκεται στην πρώτη θέση με 18β. Η αναμέτρηση του Κωακού με την Νίκη Γαλατσίου αναβλήθηκε.

Το παιχνίδι:

Ο Σταυρός στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε όλα τα τέρματα του και κυριάρχησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ενώ έχασε και κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ το οποίο έληξε 4-0. Το 1-0 ήταν αυτογκόλ έπειτα από μπαλιά της Καλλιγιάννη, τα υπόλοιπα τέρματα τα σημείωσαν η Ταχραμάνη, η Κωνσταντίνου και η Φλεβάρη. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Τζουανάκη θα φιλοξενηθεί από την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου.

Σταυρός Καλυθιών : Ζουγανέλη , Μάστορα (Λάμπρου ) , Γκραίκου (Καλλιγά) , Καναβάκη (Παππά) , Βογιατζή , Κωνσταντίνου , Ταχραμάνη (Σαββιού) , Κουφάλλη , Φλεβάρη , Καλλιγιάννη , Μαλλιάκα ( Διακογεωργίου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments