Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Τερζής:«Στόχος μας είναι να ανεβούμε στην Β’ Εθνική»

Τερζής:«Στόχος μας είναι να ανεβούμε στην Β’ Εθνική»

0
Dodekanisos

Το πρώτο του παιχνίδι στην Γ’ Εθνική δίνει αύριο ο Ιάλυσος στην έδρα του Παναιγιάλειου με τον προπονητή Θανάση Τερζή να δίνει το έναυσμα για κάτι καλό φέτος, αφού ο στόχος είναι αναμφίβολα η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα και να ανέβει κατηγορία. Ο νέος προπονητής του συλλόγου με δηλώσεις του στο news12.gr μίλησε για τις δυσκολίες που βρήκε με τον ερχομό του λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αφού είχε στην διάθεση του μια εβδομάδα για να ετοιμάσει την ομάδα. Ένα ρόστερ το οποίο επιθυμεί να παίζει ένα ωραίο ποδόσφαιρο και να παίρνει αποτελέσματα όπως ο ίδιος τονίζει, ενώ κάνει λόγο και για την δουλειά του Μάρκου Στεφανίδη.

Αναλυτικά:

Αναλαμβάνεται την ομάδα ξανά και μάλιστα λίγο πριν την πρεμιέρα , πόσο δύσκολο είναι το έργο σας την δεδομένη στιγμή;
 
«Κοιτάξτε, το γεγονός είναι ότι έχουμε αρκετούς καινούριους παίκτες,τους οποίους πρέπει να ενσωματώσουμε .Υπάρχουν παιδιά όντως που υπάρχουν στον κορμό από πέρσι αλλά έχουμε και αρκετούς καινούριους.Δηλαδή , έτσι όπως σκεφτόμαστε την ενδεκάδα οι μισοί θα είναι καινούριοι και οι άλλοι μισοί παλιοί.Αυτοί πρέπει λοιπόν να ενσωματωθούν, να μπουν σ’ έναν τρόπο παιχνιδιού και σ’ έναν άλλον τρόπο σκέψης, τον οποίο έχουμε πολύ λίγο χρόνο να περάσουμε. Δηλάδη μέσα σε πέντε μέρες βρεθήκαμε να ετοιμάσουμε την ομάδα για να παίξει σύμφωνα με το δικό μας αγωνιστικό πλάνο και δεν είναι αρκετός αυτός ο χρόνος, όπως και να το κάνουμε…είναι λιγοστός…Πέρσι όταν είχα αναλάβει την ομάδα είχα δύο εβδομάδες μπροστά μου για να ετοιμάσω την ομάδα που και πάλι στο παιχνίδι που παίζαμε με τον Διαγόρα τότε θυμάμαι και πάλι δεν ήμασταν 100% έτοιμοι.Σίγουρα ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας αλλά πρέπει να παίρνουμε και τα αποτελέσματα, μέχρι να είμαστε 100% έτοιμοι.
Οι στόχοι σας ; Μπορούμε να πούμε πως είναι ένα πρωτάθλημα για τον Ιάλυσο;
«Σίγουρα, σίγουρα…η ομάδα ξόδεψε και έκανε μετεγγραφές και σίγουρα στόχος μας είναι να ανεβούμε στην Β’ Εθνική.
Μπορεί να λειτουργήσει ως θετικό ότι ο Ιάλυσος δεν έπαιξε τελικά στην πρεμιέρα αλλά ο Παναιγιάλειος αγωνίστηκε;
«Αν είχα αναλάβει την ομάδα λίγο πριν το πρώτο ματς θα είχα ακόμη λιγότερο χρόνο , θα είχα μία-δυο ημέρες για να κάνω κάτι και πραγματικά δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα.Θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα το γεγονός ότι δεν παίξαμε.Έχουμε χρόνο να προετοιμάσουμε την ομάδα σύμφωνα με το αγωνιστικό πλάνο που θέλουμε να περάσουμε, οπότε πως όταν οριστεί το παιχνίδι να γίνει(με τον Παλληνιακό) θα είμαστε σίγουρα περισσότερο έτοιμοι από ότι θα γινόταν εάν γινόταν στην πρεμιέρα.
Την ομάδα πώς την βρήκατε; Ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο;
«Σίγουρα έγινε κάποια δουλειά από τον προηγούμενη προπονητή αλλά δεν μπορώ να πω ότι είχαμε ακριβώς την ίδια φιλοσοφία και τον ίδιο τρόπο σκέψης όσον αφορά το πώς θα λειτουργήσει η ομάδα μέσα στο γήπεδο.Αυτό που ζητάω εγώ είναι αυτό που ζητούσα και πέρσι,Θέλω μία ομάδα η οποία θα παίζει ποδόσφαιρο αλλά θα πρέπει να είναι και αποτελεσματικό αυτό.Μου αρέσει το ωραίο ποδόσφαιρο,το καλό …φυσικά όμως μου αρέσει ακόμα περισσότερο να παίρνουμε τα παιχνίδια.Για την ώρα αυτό που θα κοιτάξουμε θα είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ίσως να μην είμαστε τόσο καλοί, να μην είναι τόσο ποιοτικό το παιχνίδι που θα κάνουμε, γιατί και δεν είμαστε έτοιμοι αλλά και λόγω των όσων συνέβησαν.Οι τρεις βαθμοί μας ενδιαφέρουν πιο πολύ.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments